Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitöltöttem most egy menzás...

Kitöltöttem most egy menzás IQ tesztet csak unaloműzésképp és 105 jött ki, úgy hogy kb.20%át betippeltem, akkor mennyivel lehet több kb? Tudtok hasonló teszteket?

Figyelt kérdés
Nem merem újra megcsinálni, mert az már nem olyan hiteles, de ez se igazából, mert fáradt vagyok és trehányul csináltam meg. Tudtok esetleg ehhez hasonló minőségi tesztet?
2016. márc. 23. 23:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Kitöltöttem azt a dán vagy miylen nyelvűt: 121 lett. Na, így elég nehéz megtudni.
2016. márc. 24. 22:40
 22/23 A kérdező kommentje:

:DDDDDD

Pontosan erre számítottam.

2016. márc. 24. 22:57
 23/23 anonim ***** válasza:

133, 135, 152 a különféle eloszlások szerint.

Mondjuk én hobbiból szoktam ilyeneket kitölteni, és hozzá vagyok szokva, valszeg ez vitte fel ennyire :)

Az igazi tesztek egyébként életkort is kérdeznek és ahhoz viszonyítanak.

Az átlag valóban 100, de mivel a nagyon fogyatékosokat eleve intézetben tartják, a szabadon kószáló lakosságé valószínűleg ennél nagyobb.

2016. márc. 25. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!