Kitöltöttem most egy menzás IQ tesztet csak unaloműzésképp és 105 jött ki, úgy hogy kb.20%át betippeltem, akkor mennyivel lehet több kb? Tudtok hasonló teszteket?
Felső határ nincs. Az enyém a legutóbbi mérés szerint 146
De ne keseredj el. Az IQ növelhető. Én még mindig benne vagy az átlagban, ami 90-110 közötti.
Én egyszer találkoztam egy illetővel, akinek tanulni segítettem és láttam a teszteredményét is. 87 volt. Hihetetlenül egyszerű volt gondolkodásban és a legegyszerűbb dolgokat is nehezen értette meg.
@acelsziv:
"a legegyszerűbb dolgokat is nehezen értette meg."
Mint ahogy én is, például azt, hogy a humorérzék egyre kevésbé létező valami. :) De kösz a biztatást.
"145-ös iq-val rendelkező ember, ugyanis az már lángelme kategória, és egy zseni nem itt tengődne szabad perceiben, és egy zsenit nem vezérli ennyire az egója, nem néz le másokat, még burkoltan se"
Azért ez nem teljesen így van szerintem. Egy barátomnak 146 van és tulajdonképpen nem él túl produktív életet. (Tehát akár itt is lóghatna egész nap, csak ő éppen máshol lóg.) Az igaz, hogy nem felvágós az eszével, de totál lekezelő tud lenni más témákban.
Mondd már meg ó hülyegyerek, hogy hol néztem én le másokat?
Nekem meg a fajtádtól kell hánynom, aki mindenkiben csak a rosszat látja. Igazából ez a saját trehány, rosszindulatú kivetítésed az emberekre.
És igen annyi. De olyan a munkám, hogy van időm mellette gyk -zni időnként. Mert megadatott, hogy az eszemmel dolgozzam és a munkám így nem tölti ki a 8 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!