Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kitöltöttem most egy menzás...

Kitöltöttem most egy menzás IQ tesztet csak unaloműzésképp és 105 jött ki, úgy hogy kb.20%át betippeltem, akkor mennyivel lehet több kb? Tudtok hasonló teszteket?

Figyelt kérdés
Nem merem újra megcsinálni, mert az már nem olyan hiteles, de ez se igazából, mert fáradt vagyok és trehányul csináltam meg. Tudtok esetleg ehhez hasonló minőségi tesztet?
2016. márc. 23. 23:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
( + 16-os szórás szerint 120, 24-es szerint: 130.)
2016. márc. 24. 01:41
 12/23 fersk ***** válasza:
49%
Én azt hittem eddig, hogy 100 a max! Örültem a 91-nek, de most elszomorítottatok... :(
2016. márc. 24. 04:53
 13/23 acelsziv ***** válasza:

Felső határ nincs. Az enyém a legutóbbi mérés szerint 146

De ne keseredj el. Az IQ növelhető. Én még mindig benne vagy az átlagban, ami 90-110 közötti.

Én egyszer találkoztam egy illetővel, akinek tanulni segítettem és láttam a teszteredményét is. 87 volt. Hihetetlenül egyszerű volt gondolkodásban és a legegyszerűbb dolgokat is nehezen értette meg.

2016. márc. 24. 11:15
 14/23 anonim ***** válasza:
12. Ezért lett 91 neked :DDD
2016. márc. 24. 11:15
 15/23 anonim ***** válasza:
Nekem most 121 a dán alapján. Esetleg létezik valami megoldókulcs, hogy bizonyos feladatok milyen logika alapján működnek? Mert érdekelne.
2016. márc. 24. 12:40
 16/23 fersk ***** válasza:

@acelsziv:

"a legegyszerűbb dolgokat is nehezen értette meg."

Mint ahogy én is, például azt, hogy a humorérzék egyre kevésbé létező valami. :) De kösz a biztatást.

2016. márc. 24. 14:54
 17/23 A kérdező kommentje:
"Acélszív" válasza tipikus felvágás. Tulajdonképpen csak azért írt, hogy előadja ő mennyire felsőbbrendű... bár azt kétlem, hogy itt gyk-n egyáltalán van 145-ös iq-val rendelkező ember, ugyanis az már lángelme kategória, és egy zseni nem itt tengődne szabad perceiben, és egy zsenit nem vezérli ennyire az egója, nem néz le másokat, még burkoltan se. Az ilyenektől tudok hányni.
2016. márc. 24. 19:03
 18/23 anonim ***** válasza:
60%
2 dolog van, amit ha megkérdezel, mindenki jóval többet fog mondani mekkora neki. Az IQ és a farokméret.:)
2016. márc. 24. 19:27
 19/23 anonim ***** válasza:

"145-ös iq-val rendelkező ember, ugyanis az már lángelme kategória, és egy zseni nem itt tengődne szabad perceiben, és egy zsenit nem vezérli ennyire az egója, nem néz le másokat, még burkoltan se"

Azért ez nem teljesen így van szerintem. Egy barátomnak 146 van és tulajdonképpen nem él túl produktív életet. (Tehát akár itt is lóghatna egész nap, csak ő éppen máshol lóg.) Az igaz, hogy nem felvágós az eszével, de totál lekezelő tud lenni más témákban.

2016. márc. 24. 20:49
 20/23 acelsziv ***** válasza:

Mondd már meg ó hülyegyerek, hogy hol néztem én le másokat?

Nekem meg a fajtádtól kell hánynom, aki mindenkiben csak a rosszat látja. Igazából ez a saját trehány, rosszindulatú kivetítésed az emberekre.

És igen annyi. De olyan a munkám, hogy van időm mellette gyk -zni időnként. Mert megadatott, hogy az eszemmel dolgozzam és a munkám így nem tölti ki a 8 órát.

2016. márc. 24. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!