Nektek is van olyan ismerősötök, "barátotok", aki akaratlanul is csak a bajt hozza a fejetekre?
Megismerkedtem egy lánnyal, aki kezd számomra teher lenni.
Alapvetően jó indulatú és szeretni való, de olyan dolgai vannak, amik nem férnek bele az én életembe. Olyan dolgokat mesél el, amiket nem akartam tudni, pl. egy közös ismerősünket szapulja, akivel én egész eddig jól kijöttem, és közöm nincs ahhoz amiket elmesélt róla, és hogy neki mi a problémája vele. Én azt az embert több éve ismerem, de ezt a lányt csak pár hete. Ráadásul mindig minden balul sül el ami vele kapcsolatos, egy közös egyszerűnek ígérkező program is bonyolulttá válik. És még lecseszni sem tudom, mert mindig jót akar, tehát nem direkt csinálja. Folyton elkésik, vagy váratlanul jön, rossz tanácsokat ad, én meg megfogadom, mert annyira biztosra tud állítani mindent. Fura egy jelenség.
Mielőtt félreértés esne, itt nem férfi-nő kapcsolatról van szó, én is lány vagyok.
Viszont gondolkodtam majdnem, hogy ezotéria témakörbe kellene a kérdést feltennem, mert úgy érzem ez a lány egy rossz ómen, de végül is értelmes válaszokat várok.
Én mindig előre látó vagyok, kimért és precíz, ő meg hebehurgya.
Igen, én is így érzem, hogy nem én vagyok az ő embere.
Ettől persze hangsúlyozom, jó ember és szerethető. Épp ezért érzem úgy, hogy csak átverném, ha erőltetnénk ezt a barátságot. Számítana rám, én gyakran mondanék nemet.
Még további dolgokat mondana el, vagy tenne dolgokat amivel nem értenék egyet, és vagy megmondom az őszintét, vagy hazudnék. Egyik sem nyerő, mert mindkét esetben később őneki fog az lejönni, hogy nem én vagyok az embere. Vagy mert sosem értek vele egyet, vagy mert hazudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!