Nektek is van olyan ismerősötök, "barátotok", aki akaratlanul is csak a bajt hozza a fejetekre?
Megismerkedtem egy lánnyal, aki kezd számomra teher lenni.
Alapvetően jó indulatú és szeretni való, de olyan dolgai vannak, amik nem férnek bele az én életembe. Olyan dolgokat mesél el, amiket nem akartam tudni, pl. egy közös ismerősünket szapulja, akivel én egész eddig jól kijöttem, és közöm nincs ahhoz amiket elmesélt róla, és hogy neki mi a problémája vele. Én azt az embert több éve ismerem, de ezt a lányt csak pár hete. Ráadásul mindig minden balul sül el ami vele kapcsolatos, egy közös egyszerűnek ígérkező program is bonyolulttá válik. És még lecseszni sem tudom, mert mindig jót akar, tehát nem direkt csinálja. Folyton elkésik, vagy váratlanul jön, rossz tanácsokat ad, én meg megfogadom, mert annyira biztosra tud állítani mindent. Fura egy jelenség.
Mielőtt félreértés esne, itt nem férfi-nő kapcsolatról van szó, én is lány vagyok.
Viszont gondolkodtam majdnem, hogy ezotéria témakörbe kellene a kérdést feltennem, mert úgy érzem ez a lány egy rossz ómen, de végül is értelmes válaszokat várok.
Én mindig előre látó vagyok, kimért és precíz, ő meg hebehurgya.
A barátnődnek nem rózsaszínre van festve a haja vége véletlenül?
Mert pontosan illik az én barátnőmre a leírás (kivéve a közös ismerős szapulása), és egyéb okok miatt a megfojtásához jelen pillanatban egy kanál vízre se lenne szükségem, de mégsem tudom megszakítani vele a kapcsolatot, mert egyébként egy aranyos, élettel teli lány.
A lelki társam az....
Hatalmas munka van mögöttem és még hatalmas munka vár rám....
Azért ne kiáltsuk már ki a sátánnak, amikor igazából egy rendes, jó lelkű, igaz barát!
Az, hogy elmesélt bizalmasan valamit, amiről te eddig nem tudtál, az nem hiba. Ha nem tudtad volna meg haverod furcsa dolgait, attól azok még léteztek volna. Mi a jobb: a tudatlan boldogság, vagy az esetenként rideg, őszinte valóság?
Az, hogy elkésik, meg "váratlanul jön", hadd ne mondjam... dedós dolog ilyenen fennakadni.
A tanács meg tanács. Nem kötelező megfogadni. Egyedül a te felelősséged, hogy hallgatsz-e valaki tanácsára.
De egyszerűbb mindent, még a véletleneket is ráfogni, és őt bűnbaknak kikiáltani... könnyebb a léleknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!