11,5 éves lánynak fura ha 42-43-as lába van?
Figyelt kérdés
173 cm magasság2016. márc. 21. 14:29
11/15 anonim válasza:
Szüleiddel elmész és elmondjátok, hogy ti nem tartjátok ezt normálisnak. Sőt egy jóérzésű orvos már rég elküldött volna magától.
12/15 anonim válasza:
Igazából ehhez a magassághoz annyira nem nagy,de tény,hogy nem is kicsi.Nem tudhatjuk előre,hogy fog-e még nőni a lábad,illetve te magad is.Lehet nősz még 5 centit,akkor már nem lesz olyan nagy a lábad a magasságodhoz.Az is lehet,hogy megállsz a növésben,és ekkora maradsz.Senki se tudhatja.Én lassan 17 leszek,36-os lábakkal,és 162 centivel.:D Változó.De 11 évesen is 35-ös cipőt hordtam,csak nem nőtt tovább a lábam.Egyébként most lekörözted az egész családomat,apukámnak van a legnagyobb lába a családban,az övé 42-es.:D Nagymamámé 33-34-es.:D Nálunk magasságtól függetlenül,mindenkinek pici a lába.Ha nálatok nagy,akkor evidens,hogy a tied is nagy lesz.Egy dokit ettől függetlenül meglátogathatsz,maximum megnyugtat,hogy nincs semmi bajod.:)
13/15 anonim válasza:
Szerintem is menj el orvoshoz ,azért mert lehet h valami probléma van ..A magas lányok a legszebbek ezt ne felejsd el😊...
14/15 anonim válasza:
Húbazzeg, azzal már tudnál vízen járni.
15/15 anonim válasza:
Na mekkorára nőtt a lábad? És milyen magas vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!