Tudtok mondani valami fura, de jó ízlés határán belüli frizurát 12 éves lánynak?
Google-ban már rákerestem, de SEMMI. :(
Valami olyat keresek, ami rövid hajból, itthon is elkészíthető olcsón, de nem károsítja a hajam.Szóval hajvasaló, festés, stb. nélkül.
Barna, kicsit hullámos hajam van és kerek arcom.
Olyanokat ne írjatok, hogy: 12 évesen miért akarsz kitűnni a többiek közül, maradj a normális frizuráknál, miér' akarsz hülyének kinézni, stb.
Köszi minden ötletet!! :)
Frufrura már én is gondoltam, oldalfrufrura, de anya nem engedi, mert attól fél, hogy rosszul fog állni nekem. Már hetek óta ràgom ezzel a fülét, de mindig bedobja az adu ászt, hogy ne akarjam megint elrontani a hajam, legutóbb is az én hülyeségemnek köszönhetően lett überbéna a hajam. Meg azt is szokta mondani, hogy most így jó.
De olyan unalmas!! Most középen elválasztott, oldal a nyakam közepéig érő hajam van, de próbálom mindig valamivel feldobni, de nekem még ezek is unalmasnak bizonyultak, vagyis inkàbb nem tetszettek. Pl. pillangós hajcsatot raktam a féloldalasan a elválasztott hajamba. Úgy néztem ki, mint egy 4 éves, de legalább jól állt, úgyhogy a "hülyéskedünk, és nem érdekel, mit mondanak az emberek" napomon ilyen frizuràval örökítettem meg a szedres arcom.
Szóval ilyen "őrűlt" típus vagyok, de tudok komoly is lenni. Olyan frizura kellene, ami nem az a "most divatos" (nem divatozok, a saját ízlésem szerint öltözök, tehàt vilàgos farmernadrág, bővebb póló, tornacipő), hanem ami engem jellemez. Na ilyet nem találok sehol. És mindjárt itt a suli, ha most is csúnya lesz a hajam, akkor megint nehéz lesz túlélni a tanévet, mert ez a +1 ok 100-hoz, hogy mindenki kinevessen. :/
HELP!!
Ha gyakran befonod, feltűzöd, kontyozod a hajadat nem feltétlenül kell bevasalni, hogy jól nézen ki.
Renegeteg ilyen blog, oldal van ahol fonások láthatóak lépésről lépésre.
Vagy csupán egyszerűen böngészel a google képeknél "egyszerű fonások rövid hajból" címszöveg alatt.
Vagy az szjger.hu-n van egy fashion csoport ahol a divat/haj/smink és efféle tippek, videók vannak és persze kérdések tőlünk és válaszok Dorinától.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!