Ma van a BOLDOGSÁG világnapja! Mivel töltöd?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 12:00
11/14 Sunshinedoll válasza:
Akkora depresszióval ébredtem, hogy az ágyból alig tudtam kimászni. Egyébként szakdolgozatot írok.
12/14 anonim válasza:
Gépezek, filmet nézek, majd rájövök, hogy szart se tanultam - és nem is fogok - a német felelésre, olvasok, tanulok verset versenyre, teázom, mütyűrködöm, sminkelgetek, előszedek valami fenszit az iskolám verseny-napjaira, mert rendezősködnöm kell, eszek...
Kb. ennyi
13/14 anonim válasza:
Reménykedek, hogy időben kezeljék az áttátétes hererákom.
14/14 anonim válasza:
Egész nap jó kedvem volt, mert azt hittem, hogy bejövök egy lánynak. Annyira egyértelműek voltak azok a jelek. Most meg rám se nézett, egy haverommal meg flörtöltek, nem is kicsit :( Tudom, hogy mindenki leszarja, de jól esik leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!