Miért utálják annyian a pozitív, boldog, gazdag, kiegyensúlyozott, szerencsés embereket?
Nem téged utálnak, pontosan azért, mert nem is ismernek, hanem igazságtalannak érzik ezt a felosztást, ami (szerintem valahol érthető módon) nagyon frusztrálja őket. Erről te persze nem tehetsz és aki ezt érti és tudomásul veszi, az nem fog téged bántani.
Ha csak a saját dolgoddal foglalkozol, akkor ez szerintem ne zavarjon. Azokat is bántják sokszor, különösebb ok nélkül, akiknek sokkal több problémájuk van, mint neked. A megoldás: nem foglalkozni velük.
Kedves kérdező!
Kb. a lelkemből beszéltél, csak annyi, hogy én nő vagyok. Nagyon hasonló a helyzetünk, engem is próbálnak támadni, legtöbbször olyan emberek, akikről azt se tudom, hogy léteznek, vagy csak látásból tudom, hogy kicsoda. Nézd továbbra is a saját dolgod és ne foglalkozz az alattad lévőkkel, csak a te világoddal, így továbbra is jól fogod érezni magad. :) Az emberek soha nem szerették azokat, akik valamiben jobbak, mint ők. Nem csak anyagi dolgokban mérhető az irigység egyébként, hanem más esetekben is. Ilyen a világ. :)
"ne foglalkozz az alattad lévőkkel"
Alattad lévők... Na, téged valószínű ezért utálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!