Ma van a BOLDOGSÁG világnapja! Mivel töltöd?
Figyelt kérdés
2016. márc. 20. 12:00
2/14 anonim válasza:
Én arra gondolok, hogy milyen lenne, ha lenne egy barátnőm. Aztán arra gondolok, hogy milyen szívás, ha az embernek barátnője van. Aztán arra is, hogy van néhány jó dolog velük kapcsolatban. De a végeredmény mindig az, hogy inkább nem érdekel a dolog.
3/14 anonim válasza:
Tanulással, pedig gondolhatod, mennyi kedvem van hozzá :(
4/14 anonim válasza:
Ugyanazzal, mint minden vasárnapomat.
Egész nap játszok, zenét hallgatok, beszélgetek a barátommal, olvasok, közbe eszembe jut, hogy holnap megint témazárót irunk valamiből, azt halogatom egy ideig, majd este 11-kor megint eszembe jut, de akkor már úgy vagyok vele, hogy nem kezdek el tanulni ilyen későn. Aztán alszok.
5/14 Blade Bone válasza:
Tegnap beb..sztam, úgyhogy egész jól kezdődött. :D Most meg Forma 1 van terítéken. :)
7/14 anonim válasza:
Szigorúan munkával:) Rég rájöttem, sokkal jobb, hétfőtől péntekig pihenni és szombat vasárnap dolgozni.
8/14 anonim válasza:
Délelőtt munkával, most meg jóapám veszekedését hallgatom. :) Óóóóóó happy day! :D
9/14 anonim válasza:
Hmmm, nem is tudtam, hogy ma ilyen van... pontosan így is állok hozzá. Csinálom, amit eddig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!