Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A ti lelkivilágotok milyen?

A ti lelkivilágotok milyen?

Figyelt kérdés

Ehhez leginkább a "The Evil Within" C. Játékot tudom felhozni mint példa... Hiszen, az is egy fejben alkotott világban játszódik. Kíváncsi lennék a ti saját világotokra! Pontosabban kettő típusára: -A megnyugvást előidéző részére.

-És a nyomasztó részére.

~Ha lehet, akkor fejtsétek ki hosszabban!

2016. márc. 11. 21:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Késői válasz, de remélem hasznos.

Egy különös épületet képzelj el, átmenetet egy kórház és egy hotel között. Valahol a 60-as években járhatunk. Emberek járkálnak, átlagos emberek, némelyik infúziósállvánnyal, de van egy idős bácsi is, aki rózsacsokrot szorongatva zokog. A folyosón állandó tömeg van, de én nem tudok érintkezni velük, ahogy ők sem velem.

Egy sárga ruhás lány szaladgál a folyosón, szinte ragyog, szemei olyanok, mint a macskáké, hajában apró virágok és növények vannak elszórva. Ő az egyetlen, aki lát engem. Egy melankólikus zongora szól a háttérben, Gnossienne No.1 újra és újra és újra, megállás nélkül. A lány belép egy szobába, utána megyek. A falak tele vannak festményekkel, Munch, Van Gogh, Monet... gyönyörű szobrok állnak a szoba közepén, mindegyik egy nőt ábrázol. A sárga ruhás lány odalép az egyikhez és megcsókolja.

Megint a folyosón vagyok, de a lány eltűnt. Meg akarom keresni, minden szobába betérek, de a legtöbb üres.

Jobb esetekben.

Némelyikben viszont fura alakok vannak. Egy lány, akit egy férfi fojtogat, mindketten véresek, az egész szoba végtelen... A kislány én vagyok, gyermekkoromban, a férfi azonban ismeretlen. Amikor tovább megyek, egy férfi (igen, minden rossz ember férfi, minden jó pedig nő), megragadja a csuklóm és megpróbál megerőszakolni. Megcsókol, leszaggatja a ruhámat, a derekamat simogatja és bilincset rak a kezemre és a lábamra, próbál megkötözni... vagyis próbálnak, mert többen vannak. Csak árnyak, olajfestékkel festett, indulatos vonalak, alig egy lépésnyi a szoba, mégis ezren vannak, mind ellenem. Minden szoba egy újabb kínokkal teli időt tartogat, csak nekem. Mindentől félek.

De a legrosszabb az a szoba, ahol én gyilkolok, én erőszakolok meg kisgyermekeket és én fojtogatok embereket. Én kiabálok és én akarom megkötözni saját magam, minden mindegy alapon, az őrület határán ugrálva. Zokogva és nevetve.

Ismét a folyosón vagyok.

Mindig visszatérek a folyosóra.

Képtelen vagyok meghalni, hiába akarok annyira, nem lehet.

Meg kell találnom a sárga ruhás lányt, meg kell tudnom, hogy ki is ő.

Ha létezik egyáltalán.

Ui.: ezek nagyrésze álmomban is kísért, de nem egyszer láttam már a macskaszemű lányt a valóságban is.

2019. márc. 5. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!