Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a helyzet most Miskolco...

Milyen a helyzet most Miskolcon? Javult a helyzet a cigánysággal?

Figyelt kérdés
Ott laktam és tudom hogy sok a cigány. Jelenleg mi a helyzet? Felszámolták már a számozott utcákat? Avason még durva a helyzet? Semmit nem tudok és örülnék ha adnátok infókat.
2016. márc. 8. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Valamennyi putrit felszámoltak, ott a volán iroda környékén, de még mindég elég siralmas a helyzet.
2016. márc. 8. 08:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól hogy felszámolták, átköltöztek rokonokhoz. Megoldás nem történt, és nem is fog történni.
2016. márc. 8. 10:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon tapasztalom, hogy sok lenne. Melyik részen laktál?
2016. márc. 8. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Dehogy számolták fel! Egy-két házat leromboltak, de egyből jöttek az ajvékolók, hogy ez embertelen, nem szabad, stb. Már külföldre mennek sírni, hogy tegyenek valamit. Még az amerikai nagykövetet is lehívták (csak azt nem teszik hozzá, hogy a balhés cigányokat elküldtek jó pár órával előtte amilyen messzire csak tudták). Avason meg annyi történt, hogy kilakoltatták őket, majd átvette az önkormányzat a fészekrakós lakásokat, majd pár cigányt ugyanezekbe visszaköltöztettek. Szóval Miskolcon a helyzet változatlan.
2016. márc. 17. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem sok változás, leszámítva hogy több a rendőr, és elvétve egy-két katonát is látni fegyverrel.

Több rendőr kocsi, több kamera. Ami ad egy fajta biztonság érzetet. Ahogy én észre vettem ritkábban kötnek bele az emberbe. De még vannak, elég sokan sajna... Arról is volt szó hogy átköltöztetik őket Sátoraljaújhelybe, de abból se lett semmi.

2016. ápr. 8. 09:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Mivel hülye lenne majd Sátoraljaújhely belemenni, hogy oda költöztessék át őket. Azzal, hogy átteszem máshova a problémát még nem oldódik meg.
2016. ápr. 11. 08:58
 7/7 anonim ***** válasza:
A 14 éves Ketrin megszülte negyedik gyermekét. Bizony javult a helyzetük, de még hogy.
2016. ápr. 26. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!