Hogyan/mitől lesz valaki valakinek "pont Ő" a lelki társa?
Figyelt kérdés
2016. márc. 6. 00:49
1/8 anonim válasza:
neki mondod el a titkaidat amit csak ketten tudtok!
ő vele találod meg a hangot !
2/8 anonim válasza:
És egy kapcsolatban működhet ez? Ahol testi kapcsolat is van?
3/8 A kérdező kommentje:
Attól függ mekkora a vonzalom. Ha csak lelki vonzalom van, akkor nem túl sok jövője van.... max. barátság, beszélgetések.
2016. márc. 6. 10:55
4/8 anonim válasza:
Szerintem attól lesz valaki a pont ő,hogy talán ő is végig ment azon amin te,megértitek egymást,meg tudtok mindent beszélni,megbíztok egymásban.
5/8 anonim válasza:
Ha a felek hasonlítanak és jól kijönnek.
6/8 anonim válasza:
A lelki társat nem tudatosan választod, a sors sodorja melléd. A lelki társad a lelked egy elveszett darabja, szerintem ő nem csak a szerelmed lehet, hanem barátod, szülőd, bárki, akinek a lelke egyszer már összeforrt a tiéddel. Jönni fog, nem lehet kutatni.
7/8 A kérdező kommentje:
#6/6 Honnan lehet tudni, hogy mikor/hogyan volt: "valaha a lelke összeforrt az enyémmel"?
2016. márc. 7. 12:06
8/8 anonim válasza:
Huha ezt nagyon nehéz így elmondani.
Ezt egyszerűen érzed, amikor a közelében vagy, olyan mintha belelátnál lelkébe. Nekem az volt gyanús, hogy egyszerűen csak éreztem, hogy rá kell írnom, mert szar passzban van. Mondta is, hogy minden oké, de aztán kiderült, hogy nagyon maga alatt van, és ezt strofoltuk mindenféle érdekességgel.
Egyszerűen a lelketek egymásra talál, nem tudom elmondani jobban. Tudod és érzed, hogy összetartoztok. Lehet ez most jó hülyén hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!