Miért ilyenek az emberek? Többi lent
Mindenre megharagudnak.
Mármint, ha jogosan büntetik őket. Késnek suliból, leszidják őket mert, azt hiszik nekik mindent lehet.
Elkésnek suliból, miközben ott lakik szinte a szomszédban, és amikor a tanár beírja, akkor rögtön ő a h*ly* k*r*@. Mire megkérdezi tőled, hogy: "Ez szerinted nem felhábirító?" Mire én: "Nem, jogosan írja be. Késtél." Erre Ő: "Hát nem gondoltam volna rólad, hogy ILYEN vagy."
De hát nem volt jogos a válaszom?
Másik példa: Hozzá vágra erőből, a saras labdát, a fehér pulcsimhoz. Mire én: "Ezt miért kellett? Anyám le fog szidni." Mindig le szokott szidni, hogy vigyázzak jobban a cuccaimra. Amúgy engem nem zavarna, már megszoktam, hogy ilyen. Szóval, az ő válasza erre: "Miért kell ennyit finnyáskodni?!" Mire pár hét múlva, pont ő, nem fogja meg a labdát, mert sáros.
Mindig szidják a szüleiket. Minden nap azt hallgatom, hogy milyen rossz az életük, meg minden. Pedig még a s*gg*k is ki van nyalva.
Mindig csúnyán beszélnek. Pedig csak 12-13 évesek, és mindenre úgy válaszolnak, hogy minden második szava *****, vagy *******, meg ilyenek. Csak a TV, a számítógép, a telefon. Múltkor kérdezték, hogy mit nézek a TV-ben "Semmit. TV nélkül is van élet." "Hogy birod ki?! Hogy lehetsz ilyen?!" Általában olvasok. A suliba is viszek könyvet. Múltkor megkérdezték a könyvre, hogy "Ez meg mi?" "Egy könyv..." Amúgy a címére voltak kíváncsi, de így még jót is röhögtem rajtuk. Szóval nem értem őket.
Egyenesen szégyellem magam, hogy ilyen generációban élek. (Az részlet kérdés, hogy a generációban nem élünk. Mindegy.) Minden lány csücsörítős képet tesz fel magáról, meg smink, meg minden. Miközben 12-13 éves.
Csak én érzem ezt ilyen borzasztónak, hogy nem élnek a mai gyerekek, mert a gép előtt döglenek?
12/L
Úristen! Normális gyerek.
Egyébként ugyanez a helyzet velem. Csak én 18 éves fiú vagyok. Mindenki buli-pia-csajok vagy pedig otthon ül és kockul. Én meg sétálok ( nem bulizok ), max egy sört iszok ( nem hulla részegre iszom magam mert az "menő" ), otthon zenét hallgatok vagy olvasok. És én vagyok a különc.
Ezt úgy hívják amerikanizáció.
Egyetértek. De ne szégyeld magad ezért. Te jobb vagy náluk. Rajtuk átmegy. Keress hasonló nézetü embereket, vannak biztosan csak lehethogy nem annyira mutatják ki/nem ált össze nekik a kép 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!