Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ilyenek az emberek?...

Miért ilyenek az emberek? Többi lent

Figyelt kérdés

Mindenre megharagudnak.

Mármint, ha jogosan büntetik őket. Késnek suliból, leszidják őket mert, azt hiszik nekik mindent lehet.

Elkésnek suliból, miközben ott lakik szinte a szomszédban, és amikor a tanár beírja, akkor rögtön ő a h*ly* k*r*@. Mire megkérdezi tőled, hogy: "Ez szerinted nem felhábirító?" Mire én: "Nem, jogosan írja be. Késtél." Erre Ő: "Hát nem gondoltam volna rólad, hogy ILYEN vagy."

De hát nem volt jogos a válaszom?

Másik példa: Hozzá vágra erőből, a saras labdát, a fehér pulcsimhoz. Mire én: "Ezt miért kellett? Anyám le fog szidni." Mindig le szokott szidni, hogy vigyázzak jobban a cuccaimra. Amúgy engem nem zavarna, már megszoktam, hogy ilyen. Szóval, az ő válasza erre: "Miért kell ennyit finnyáskodni?!" Mire pár hét múlva, pont ő, nem fogja meg a labdát, mert sáros.

Mindig szidják a szüleiket. Minden nap azt hallgatom, hogy milyen rossz az életük, meg minden. Pedig még a s*gg*k is ki van nyalva.

Mindig csúnyán beszélnek. Pedig csak 12-13 évesek, és mindenre úgy válaszolnak, hogy minden második szava *****, vagy *******, meg ilyenek. Csak a TV, a számítógép, a telefon. Múltkor kérdezték, hogy mit nézek a TV-ben "Semmit. TV nélkül is van élet." "Hogy birod ki?! Hogy lehetsz ilyen?!" Általában olvasok. A suliba is viszek könyvet. Múltkor megkérdezték a könyvre, hogy "Ez meg mi?" "Egy könyv..." Amúgy a címére voltak kíváncsi, de így még jót is röhögtem rajtuk. Szóval nem értem őket.

Egyenesen szégyellem magam, hogy ilyen generációban élek. (Az részlet kérdés, hogy a generációban nem élünk. Mindegy.) Minden lány csücsörítős képet tesz fel magáról, meg smink, meg minden. Miközben 12-13 éves.

Csak én érzem ezt ilyen borzasztónak, hogy nem élnek a mai gyerekek, mert a gép előtt döglenek?

12/L

2016. márc. 2. 21:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Úristen! Normális gyerek.

Egyébként ugyanez a helyzet velem. Csak én 18 éves fiú vagyok. Mindenki buli-pia-csajok vagy pedig otthon ül és kockul. Én meg sétálok ( nem bulizok ), max egy sört iszok ( nem hulla részegre iszom magam mert az "menő" ), otthon zenét hallgatok vagy olvasok. És én vagyok a különc.

2016. márc. 2. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem csak te érzed így, ne aggódj, elég gyakran megkérdezik ugyanezt itt a tinilányok. :)
2016. márc. 3. 08:26
 3/4 anonim válasza:

Ezt úgy hívják amerikanizáció.

Egyetértek. De ne szégyeld magad ezért. Te jobb vagy náluk. Rajtuk átmegy. Keress hasonló nézetü embereket, vannak biztosan csak lehethogy nem annyira mutatják ki/nem ált össze nekik a kép 15/F

2016. márc. 3. 15:35
 4/4 anonim válasza:
És a késéshez még annyit hogy az normális. A te korosban a gyerekek nem fognak tanárt tisztelni. Nem csak most van ez így, régen is az volt.
2016. márc. 3. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!