Akkor most mi a csajnak a baja?
Na sziasztok! :)
(15 éves mindenki, ha ez érdekelne valakit is)
Van egy lány barátom, aki tényleg csak barát. Szépnek nagyon szép, de ismerem belülről és nem. Egyik nap írta nekem, hogy szakított a barátjával. Mondtam részvétem meg sajnálom, hogy így történt. Másnap az edzésen megismertem egy másik lányt. Eleinte elég keveset beszéltünk, de ahogy teltek múltak a napok, egyre többet találkoztunk. Tegnap előtt pl a mekibe mentünk, de ez mellékes. Tök jól ütjük el az időt egymással.
Aztán másnap bemutattam a lányt az edzésről annak a lánynak, aki szakított a barátjával. Erre másnap az a lány, aki szakított a barátjával, elkezdte nyomni a szöveget, hogy én mekkora egy büdös bunkó paraszt vagyok, hogy mást illetve az érzelmeit nem veszem észre. Csak ennyit mondott. Azóta is írok neki meg hívom, de semmi.
De most mire is kapta fel a vizet akkor?
Vagy ez átlagos is szokott lenni? o.O
Gondolom, veled akart vigasztalódni a csaj.
De egyébként sem jó ötlet bemutatni egy csalódáson éppen átesett embernek a te új kiszemeltedet. Ilyenkor nem tud örülni az ember a másik boldogságának.
Akit bemutattam nem kiszemelt, csak jól kijövünk egymással.
De amúgy köszi mindent :D
Akkor tegyük fel, hogy én tetszem neki. Meg hogy nem veszem észre az érzéseket. Amikor szakított, direkt nem akartam őt piszkálni, így hát nem írtam neki. Nem is beszéltünk egy darabig illetve írogattunk. Úgyhogy nem igazán tudom, hogy itt hol kellett volna az érzéseket észrevennem. Kb 1-2 héttel a szakítás után mutattam be,
mert már azt hittem, hogy már nem annyira gáz a helyzet.
Az 1. 2 válaszoló pasi. Ők következtetnek mindenről arra, hogy bejönnek a nőknek.
Egyszerűen az volt a baja, hogy ő épp szakított, te meg boldog párkapcsolatba léptél, és ez neki egy depressziós időszakban nagyon rosszul esett. Mintha mondjuk neki ellopnák a telefonját, te meg megmutatnád, hoyg te kaptál egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!