Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja a csajnak? 15/f
Van egy lány a suliba, 2 évig jóba voltunk ma kaptam tőle egy hangüzenetet hogy mit képzelek magamról. Azt mondta hogy én valami hírt terjesztettem róla mag a barátnőjéről hogy együtt vannak vagy ő valami fiúval vagy nem tudom nem hallgattam végig mert fel idegesítettem volna az agyam. Gondolom a csaj osztálytársai mondták szivatásból hogy mondtam valami ilyesmit róla. Na most én letiltottam (a lányt) hogy ne ugasson itt nekem (semmi ilyesmit nem mondtam róluk) hétfőn suli, akkor mit mondjak a csajnak (gondolom le fog keverni nekem egy nagy pofont) vagy kerüljem el...ő az osztálytársainak hisz mert nem tudom
...a fiú osztálytársaival járok külön órára és ott mondtam valamit róla
Na az a kérdés hogy mi legyen várjam neg míg hozzám jön? Mert én biztos nem megyek hozzá
Én 15 éves vagyok (fiú)
A csaj 13-14
Ui:remélem érthetően leírtam
Előre is köszi a válaszokat!
De mit mondtal a fiu osztalytarsainak?
Vard meg mig lenyugszik szerintem is.
Bocsi az ekezetekert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!