Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek tényleg nincs jó...

A nőknek tényleg nincs jó zenei ízlésük?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 21:23
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Én rappet hallgatok lány létemre, akkor most rossz a zenei izlésem?
2016. febr. 15. 13:39
 32/44 A kérdező kommentje:
Hát ha igényes az előadó...ha Tricky-t hallgatsz például, az jó, bár az a szimpla rappen túlmutat
2016. febr. 15. 15:32
 33/44 A kérdező kommentje:
Itt nem az a kérdés, hogy SZERINTED mi a jó. A tömegízlés messze áll a jótól
2016. febr. 15. 15:35
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem, itt az a kérdés, hogy NEKED mi TETSZIK.

Ha azt hallgatod, ami nem tetszik, akkor PÓZER vagy, és szánalmas az életed. Ha elvárod, hogy mások ne hallgassák azt, ami nekik tetszik, mert neked nem tetszik, akkor egy kis zenefasiszta vagy.

2016. febr. 15. 15:48
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik ilyen, hogy "jó zene" vagy "rossz zene", mivel mindenkinek az a jó, amit ő szeret és őt hallgat! És mindenki másra, aki mást hallgat, azt mondja, hogy neki rossz az ízlése! (-_-)
2016. febr. 15. 16:18
 36/44 anonim ***** válasza:
Miért az a jó, amit te gondolsz, hogy jó? Ez relatív, ez az ízlés lényege, nincs jó és rossz.
2016. febr. 15. 16:52
 37/44 A kérdező kommentje:
Csak azon gondolkodom, hogy miért van ennyire sok érzéketlen ember. A tömeggyártott cuccok műérzelmesek. S az érzelmek alatt nem csak a romantikusabb dalokra gondolok.
2016. febr. 15. 22:04
 38/44 anonim válasza:

Te most komolyan azt hiszed,hogy csak az a jó,amit te hallgatsz??Azért mert te 2-3 előadót Istenítesz,akik mellesleg nem hiszem ,hogy elértek volna "valamit",amivel igazán kitűnnének a többi közül...És mi az,hogy véleményt mondasz az itt kommentelők zenei ízléséről?Ki kérte ki a véleményed egyáltalán?Örülj,hogy kaptál pár normális választ is (!!nem a magaméra gondolok!!)

Szerintem a nőknek változatosabb a zenei ízlése,ilyen szempontból jobb is.

A férfiakat azt zavarja,hogy a nők a rock,metál és rap mellett meghallgatják a popot,R n B-t,country-t...

Akiket te felsoroltál "nyálas előadóként",talán nem felelnek meg a te ízlésednek,de azért attól nem lehet eltekinteni,hogy legtöbbjük mekkora népszerűségnek örvend...nem akarok általánosítani,de amit megnéznek 1-2 MILLIÁRDAN ,az valamilyen szinten tisztelendő "munka" kell legyen,akár már a pár százezer-millió megtekintése egy videónak is olyan szinten elismerhetőnek számít,hogy azt kb. legtöbb ember ismeri.-nem tudom ez mennyire volt érthető xd-

Most nézzük csak az előadókat...szerintem nagyon sok női énekes/zenész,akármi van,akinek jó az ízlése,persze kinek mi tetszik.

2016. febr. 16. 17:42
 39/44 A kérdező kommentje:

Az tény, hogy a zenei izlés meghatàrozza az intelligenciát. Nincs bajom a poppal sem, ha igényes. Én komolyan mindent meghallgatok.

Azért annak örülök, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek, minden hátrány ellenére is. És igen, igazan van. Tudom, hogy okoskodó vagyok, de hát így születtem, nem tehetek én arról. Az az igazság, hogy jó lenne, ha olyan sz@rokat kedvelnék, mint a többség, ezáltal a személyiségem is más lenne. És nem, nem én vagyok a beképzelt, hanem az átlag emberek vannak túlságosan elszállva maguktól. Ezt hosszú lenne kifejteni, de úgysem értenétek...

2016. febr. 16. 18:41
 40/44 A kérdező kommentje:
Igen, van ellentmondás az előző írásomban, de ezt sincs kedvem kifejteni....fejtsétek meg ti
2016. febr. 16. 18:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!