Férfiaknak szabad, nőknek nem? Miért van ez?
Nem hiszem, hogy a férfiak a párjuk megcsalása után hősökké válnak, de tényleg van különbség a női és a férfi megcsalás között. Erről eszembe jut egy anekdota.
Feri találkozott a szomszédjával, Józsi bácsival, s megkérdezte, hogy hogy van Mariska, Józsi bá' felesége.
-Kib*sztam. - felelt Józsi bá'.
-Hát mért tett ilyet, Józsi bá'? - kérdezte Feri.
-Mert megcsalt. - hangzott a válasz.
Feri kicsi furán nézett, majd kedves hangon megszólalt: Na dehát Józsi bá', hát én is láttam már önt félre kúrni...
-De az nem ugyanaz! - felelt rá Józsi bá'.
-Már miért ne lenne?
-Mert nem mindegy, hogy a cipőmmel szarba lépek - magyarázta Józsi bá' - vagy a cipőmbe szarnak bele!
És ez tényleg így van. A férfi a megtermékenyítő, akinek az a dolga, hogy minél több nőbe szórja el a magvait - ezért van rengeteg spermiuma egy férfinak.
Míg a nők a megtermékenyülők. Havi két petesejtük érik be. Kiszámolható, hogy kb. hány petesejtje van egy felnőtt nőnek, de elárulom, hogy sokkal kevesebb, mint egy férfinak, ezért jobban is kell vigyázniuk.
Na és a nemiszervek... A férfi a péniszével behatol. A nőbe viszont behatolnak! Más a kettő. Az egyiknél körbe veszi az egyik ember a másikat, a másiknál pedig befurakszik az egyik ember a másikba.
Azoknak sem "szabad", nem is kapnak érte kitüntetést, ezt csak te magyarázod bele.
Sőt a fordítottja is előfordul! (Szegény félrelépő nő" nem kapta meg amit akart, így-úgy, satöbbi".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!