MIért van, hogy ha a nők látszólag minden ok nélkül napokig durrognak, hisztiznek és ha megkérdezed, hogy mia baj, mi bánt, akkor csak dühösen válaszolják, hogy "semmi"?. És ha nyaggatod, hogy mondja el, akkor még mérgesebb lesz. Aztán később (órák, napok, hetek) kiderűl, hogy egy ostobaságon húzta fel magát és bocsánatot kérnek. Miért nem tudják elmondani egyből? Félnek, hogy megoldható a problémályuk? Vagy miért?
2016. jan. 31. 16:50
1/9 anonim válasza:
Az általánosítás.
2016. jan. 31. 16:52
2/9 anonim válasza:
Menstruálnak XD
2016. jan. 31. 16:52
3/9 A kérdező kommentje:
És most szeretnék érdemi választ is kapni.
2016. jan. 31. 17:02
4/9 anonim válasza:
Ilyenkor általában pont azzal bajunk aki
meg kérdezi. Szeretnénk ha magától rájönne hogy egy s.gfej és bu.kó volt.
2016. jan. 31. 17:04
5/9 A kérdező kommentje:
Remek...
2016. jan. 31. 17:13
6/9 anonim válasza:
"És ha nyaggatod, hogy mondja el, akkor még mérgesebb lesz."
Ne nyaggasd.
Na, én mint nő elmondom:
azt mondják, a nők az érzelmekkel kapcsolatos dolgokat jobban átlátják. Mikor azt mondja egy nő, hogy semmi, olyankor általában sértve érzi magát, hogy neki kell elmagyaráznia, hogy mi a baj. Szerinte alapvető lenne, hogy ezt tudod, mint hogy pl. nem kell elmagyaráznom egy felnőtt embernek, hogy miért ne tegye a sáros lábát a székre.
2016. jan. 31. 17:27
7/9 anonim válasza:
*problémájuk
2016. jan. 31. 17:32
8/9 anonim válasza:
De bizony el kell magyarázni hogy mi a bajuk,mert szóból ért az ember és a gondolatolvasás képességével aránylag kevés ember rendelkezik!
De ha jó ezekkel az idegesítő játszmákkal szórakozni napokig ,ahelyett hogy az első percben kinyögnék mi a bajuk ,akkor egyedül magukra vessenek, ha le van tojva magasról a hisztijük.
2016. jan. 31. 18:04
9/9 anonim válasza:
Én válaszoltam a kérdésre, ergo a válaszom hasznos volt. Elmagyaráztam. Dislike gomb itt nincs. Amúgy szerintem igazad van, de nem attól lett igazad, hogy lepontoztál. Mivel én voltam az egyetlen, aki tudott válaszolni, inkább örülj neki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!