Mit csináljak a neveletlen dakota kölkökkel?
Szerintem sok emberrel előfordult már, hogy sétált az utcán egyedül, esetleg biciklivel ment valahova és a véletlennek köszönhetően összefutott egy-két 10 éves cigány gyerekkel. Ebben még semmi meglepő nincs ugye. Viszont vannak esetek amikor a kis vakarékok nem tudják megállni, hogy odaszóljanak nekünk valami "udvariasat" . Én általában nem szólok egy szót se, hiszen látom milyen szerencsétlenek, de egy "k****nyádat" azért elszoktam mormolni magamban. Legszívesebben erőt vennék magamon és felpofoznám amelyik ilyen pofátlan bunkó tud lenni a nála 10 évvel idősebb emberrel.
Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni vagy mit cselekednétek ilyen helyzetben?
(tisztelet a kevés kivételnek)
Egyszer megvertem egyet, jött is a 15 fős családja utánam.
Valami váratlant csinálok, de el is szoktam beszélgetni velük, mert néha sokkal érdekesebbek, mint a fehér ember.
Viszont nem hasonlítanám őket az indiánokhoz, ez részedről nagyobb pofátlanság, mint a kölkök részéről, akiknek fingjuk nincs, mit csinálnak.
Nyomtass horogkeresztes szórólapokat és szórd ki nekik.
Ennél jobban nem lehet megsérteni őket semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!