Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az amit szeretsz önmagadban?

Mi az amit szeretsz önmagadban?

Figyelt kérdés

2016. febr. 5. 23:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jóképű vagyok, és intelligens.

Ezért bírnak a csajok is.

2016. febr. 5. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit nem? :D
2016. febr. 5. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ez még nem a végleges formám, vagyis tudok változtatni magamon. :)

Oké: szeretem a szemem színét, szeretem, hogy tehetségem van a rajzoláshoz és ezzel egy csomó embert boldoggá tudok tenni.

2016. febr. 6. 00:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolkodtam egy jó darabig, de nem tudok semmit írni. Nem szeretek semmit magamban. Csak rossz tulajdonságaim vannak.
2016. febr. 6. 02:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Komolyan gondolkodtam egy jó darabig, de nem tudok semmit mondani. Nem szeretek semmit magamban. Csak rossz tulajdonságaim vannak.
2016. febr. 6. 02:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Jó a kézügyességem, jól bánok éles tárgyakkal is. Jó a munkabírásom. Kíváncsi vagyok: szinte minden érdekel valamilyen szintig, szeretek mindennek utánaolvasni, utánanézni, művelődni.

Mondhatnám az empátiát is, hogy nem szeretek másokat szenvedni látni. Ezt sokan szerethető tulajdonságnak tartják, de azt hiszem, több hátrányom volt belőle, mint előnyöm.

2016. febr. 6. 07:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Eszemet, humoromat, a szexuális étvágyamat.
2016. febr. 6. 08:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Magamban? Azt, hogy link vagyok, nem érdekel semmi. Nem stresszelek, mi lesz holnap, vagy 10 év múlva.
2016. febr. 6. 09:04
 9/9 anonim ***** válasza:
A gödröcskét az arcomon.
2016. febr. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!