Szeretsz magadról beszélni? Szeretsz dicsekedni a jó tulajdonságaidról?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 11:37
1/7 anonim válasza:
Nem. Nem fair, hogy a jókat kiemelem, a rosszakat meg elhallgatom. Jó meg rossz tulajdonságai meg mindenkinek vannak.
2/7 anonim válasza:
Nem, mivel úgyis kiderül előbb vagy utóbb.
3/7 anonim válasza:
Nem szoktam dicsekedni. Meg nem is mindenkinek ugyanaz a jó. Megismernek és eldöntik, hogy milyennek tartanak.
Meg nekem nem is szimpatikus, amikor valaki elkezdi dicsérni önmagát. Az olyan, mintha valami gond lenne vele és megerősítésre vágyik, de másoktól nem kapja (talán nem véletlenül, mert nem olyan, mint amilyennek akarja, hogy lássák) és ezért ő maga dicséri magát.
4/7 anonim válasza:
Sajnos igen, de azért igyekszem nem tenni.
5/7 anonim válasza:
Inkább tetteken keresztül szeretem mutatni az erényeimet. A rosszakról meg beszélek néha.
6/7 anonim válasza:
Ha valaki kérdez, szivesen mesélek a jó tulajdonságaimról, persze itt nem ilyen dolgokra gondolok, hogy pl. azzal dicsekednék, hogy szép vagyok (mondjuk igazából nagyon nem vagyok az xd..), hanem amikért tettem is valamit. Szivesen beszélek arról másoknak, hogy elég kitartó vagyok és ha valamit nagyon nagyon el szeretnék érni, akár vért is izzadnék érte. Én erre büszke vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!