Szeret dicsekedni?
Egy internetes oldalon rám szokott írni egy lány havonta, hogy éppen neki milyen jó minden, hogy ismét van barátja, és ő már biztos az igazi, hogy miket fog csinálni hamarosan, én pedig minderre az esetek 90%-ban egy szimpla hangulatjellel reagálok, éreztetem, hogy nincs hozzáfűznivalóm, hogy nem érdekel, sajnos olyan fajta vagyok, aki nem szereti elküldeni az embereket a búsba, hagyom, hogy maguk jöjjenek rá, ő viszont nem akar.
Nem azzal van a bajom, hogy akinek jó, az rohadjon meg, de már halálra idegesít a stílusával, mert folyamatosan azt érzem, felakar vágni. Sosem kérdez vissza, teljesen az jön le, hogy nem beszélgetni akar, szimplán leírni ezeket.
Mi lehet az ilyen emberekkel, szimplán szeretik szétkürtölni a világnak a dolgaikat, vagy nem tudja, hogyan épül fel egy beszélgetés?
Hónapok óta ez megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!