Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért néznek furcsán a férfiak...

Miért néznek furcsán a férfiak, ha egy nő azt mondja, hogy szeret enni?

Figyelt kérdés
Vékony lány vagyok, a férfiak szemével nézve csinos, női szemmel nézve átlagos. Az egyik gyengém az evés, nagyon szeretek enni. Hála égnek meg is tehetem, anélkül hogy aggódnom kellene hogy fel jön pár deka túlsúly, sőt, ha fel is jön, csak örülök neki. :) Viszont az emberek, főleg a férfiak csak néznek egyet ha azt mondom hogy szeretek enni. Mi ebben olyan furcsa? Vagy talán az, hogy nagyon sok nő nem mer enni mert aggódik az alakja miatt.(?)

2014. júl. 22. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak csodàlkoznak. Manapság majd minden nő fogyózik, ügyel az étkezésére. Te nyilván üdítő kivétel vagy nekik. :)
2014. júl. 22. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
21%

Vagy: igényes nő nem eszi tele magát, és megvan hogy melyik napszakban mit eszik inkább. Nem feltétlen a súlya miatt, hanem mert figyel az egészséges életmódra...

Vagy: A buta pi...k általában játszák az agyukat hogy nem esznek és ezt szokták meg

Ennyire egyszerű :) Egyébként tök jó hogy ehetsz bármit de azért én a méregtelenítésre és a sportra oda figyelnék, láttam már,jó pár vékony csajt csúnya narancsos bőrrel :D

3/11 anonim válasza:
100%
Ja ma már a csontvékonyak is azt mondják ,hogy "fogyókurázom" Szerintem csak meglepődnek hogy van még ilyen lány :) 16/L
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves 2-es, sportolok is, és időszakosan tisztító kúrát is tartok, és arra is figyelek, hogy mit eszem. :) Viszont számomra az evés az élvezetek egyik formája, az egyik legjobb dolog, amit az ember megtehet... :D Amúgy mindannyiotoknak igaza lehet, lehet tényleg ezért néznek annyira ezen, mert velem leülhetnek enni, nem fogok kiakadni hogy ezt nem eszem, mert csak saláta lehet a menü.. :)
2014. júl. 22. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Csak meglepődnek, hogy jé, egy nő, és megmondja az igazat.

Mert szinte az összes nő azt "hazudja", hogy ő alig eszik valamit (ha látják).

Ha nem látják, akkor meg félóránként feltépi a hűtőajtót...

2014. júl. 22. 18:27
 6/11 anonim válasza:
53%
Vagy csak azért néznek furán mert az orrukra akarod kötni.
2014. júl. 22. 18:31
 7/11 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem is azért néznek rád így, mert az evés egy elég intim dolog. Én pl. az első hetekben nem tudok férfi előtt enni, azt meg pláne nem kötném az orrára, mekkora lakomákat csapok. Alapvetően szerintem elég taszító mindkét nem részéről a falánkság...
2014. júl. 22. 18:34
 8/11 anonim ***** válasza:
30%

Kicsit el vagy magadtól szállva, lelkem. Panaszkodással kevert dicsekvéssel adod elő + "jaj én nem is értem buta kislány vagyok" - fílinggel azt, amire láthatóan roppantul büszke vagy? Pedig bizony hiába vagy büszke. Aki orálisan fixált, az előbb-utóbb el fogt hízni, csak idő kérdése.

Szóval, talán térjünk vissza a kérdésedre húsz év múlva.

A másik: ha egy nő csinos, akkor CSINOS - férfi és női szemmel nézve egyaránt. Nincs olyan, hogy a fériak szerint csinos, a nők szerint nem. Ha egy nő nem veszettül elfogult, buta és csőlátású ember, akkor el kell ismernie azt, ha egy másik nő csinos vagy szép. (Még akkor is, ha elönti a sárga irigység rögtön.)

2014. júl. 22. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
vagy csak azért néznek mert nem szokás a randin kienni a pasit a pénztárcájából :D
2014. júl. 22. 19:37
 10/11 anonim ***** válasza:
90%

2 dolog miatt lehet, mindkettőt leírták már és egyik sem túl szimpatikus dolog...

1: "üdítő kivétel" vagy (ez csak 65kg alatt üdítő, ezen felül férfi szemmel átkerülsz a "táplálkozó sertés" kategóriába) ezt nem túl szerencsés mondani, mert a legtöbb nőnek elég nagy stresszforrás a súlya, és nem elég, hogy évekig eszed a kis adag zöldségeidet a sovány hússal, még az arcodba is kapod, hogy milyen unalmasan eszel...

2: hallottam már panaszkodni emebereket a párjukra a sok evés miatt, hogy " ok, most még vékony, de mi lesz később?" - szóval a pasik az evésről az elhízásra is asszociálhatnak, ami kényelmetlenül érinti őket.

Sok dolog miatt jó nőnek lenni, de az evés kérdése pont nem tartozik ezek közé; nem sok férfi találja vonzónak, ha egy lány meg tud enni egy nagy adag rántotthúst, mellé pedig sültkrumplit (de az már az ő bajuk :D)

2014. júl. 23. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!