Miért néznek furcsán a férfiak, ha egy nő azt mondja, hogy szeret enni?
Vagy: igényes nő nem eszi tele magát, és megvan hogy melyik napszakban mit eszik inkább. Nem feltétlen a súlya miatt, hanem mert figyel az egészséges életmódra...
Vagy: A buta pi...k általában játszák az agyukat hogy nem esznek és ezt szokták meg
Ennyire egyszerű :) Egyébként tök jó hogy ehetsz bármit de azért én a méregtelenítésre és a sportra oda figyelnék, láttam már,jó pár vékony csajt csúnya narancsos bőrrel :D
Csak meglepődnek, hogy jé, egy nő, és megmondja az igazat.
Mert szinte az összes nő azt "hazudja", hogy ő alig eszik valamit (ha látják).
Ha nem látják, akkor meg félóránként feltépi a hűtőajtót...
Kicsit el vagy magadtól szállva, lelkem. Panaszkodással kevert dicsekvéssel adod elő + "jaj én nem is értem buta kislány vagyok" - fílinggel azt, amire láthatóan roppantul büszke vagy? Pedig bizony hiába vagy büszke. Aki orálisan fixált, az előbb-utóbb el fogt hízni, csak idő kérdése.
Szóval, talán térjünk vissza a kérdésedre húsz év múlva.
A másik: ha egy nő csinos, akkor CSINOS - férfi és női szemmel nézve egyaránt. Nincs olyan, hogy a fériak szerint csinos, a nők szerint nem. Ha egy nő nem veszettül elfogult, buta és csőlátású ember, akkor el kell ismernie azt, ha egy másik nő csinos vagy szép. (Még akkor is, ha elönti a sárga irigység rögtön.)
2 dolog miatt lehet, mindkettőt leírták már és egyik sem túl szimpatikus dolog...
1: "üdítő kivétel" vagy (ez csak 65kg alatt üdítő, ezen felül férfi szemmel átkerülsz a "táplálkozó sertés" kategóriába) ezt nem túl szerencsés mondani, mert a legtöbb nőnek elég nagy stresszforrás a súlya, és nem elég, hogy évekig eszed a kis adag zöldségeidet a sovány hússal, még az arcodba is kapod, hogy milyen unalmasan eszel...
2: hallottam már panaszkodni emebereket a párjukra a sok evés miatt, hogy " ok, most még vékony, de mi lesz később?" - szóval a pasik az evésről az elhízásra is asszociálhatnak, ami kényelmetlenül érinti őket.
Sok dolog miatt jó nőnek lenni, de az evés kérdése pont nem tartozik ezek közé; nem sok férfi találja vonzónak, ha egy lány meg tud enni egy nagy adag rántotthúst, mellé pedig sültkrumplit (de az már az ő bajuk :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!