Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egy csomó...

Miért van az, hogy egy csomó embert készített olyan képeket, melyekkel kifejezték nemtetszésüket a Facebookos 15 évnel fiatalabb képes őrületről, de ezt a "légy olyan mint xy" -t senki sem szídja?

Figyelt kérdés

Engem ez a 15 évnél fiatalabb képeket feltöltős játék nem zavar... Mégis mindenki szídja. De ha én még egyszer meglátok fb-n akárkitől egy "ő itt xy, xy okos, légy olyan mint xy" képet, falra mászok... De senki sem szídja. Pedig egyáltalán semmi poén nincs benne, csak egy erőltetett f.stalicska... a legtöbben még a humoron kívül igazság sincs vagy szimpla értelem és amikor meglátom, hogy egymás alatt 20 ismerősöm kirakott egy képet leverném a gépet az asztalról. De nemgond, továbbgörgetem...

Hogy lehet hogy ezt senki sem szídja? Csak én vagyok ezzel egyedül?

2016. febr. 2. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehet nem tudod még ezért szólok, de meg tudod válogatni facebookon az ismerőseidet. Lehet törölni már meglévőt és nem bejelölni/visszajelölni minden létező embernek és kész. Senki nem lesz jobb ember attól, hogy több ismerőse van mint a másiknak, ha valaki zavar törlöd és pont.
2016. febr. 2. 18:56
 12/13 A kérdező kommentje:

Most azért nem törlöm le a fél világot, akiket ismerek a valóéletben, mert rájuk tört a pálcikaember mánia.

És nem ugyanazok az ismerősök, mindig más pakolja fel.

2016. febr. 2. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:
van egy pálcikaemberes program, ahova csak be kell írnod a neved és kidobja a baromságot... ezeket osztják meg, bár az én ismerőseim között kezd lecsengeni, de nekem is volt pár napom mikor állandóan ezt láttam :) kíváncsiságból megnéztem nekem mit dob ki, nő létemre a nevemet férfinak gondolta (Eszter:D) elég érdekes volt... nem osztottam meg :) (bár alapból se akartam csak tényleg kíváncsi voltam)- minden csoda 3 napig tart, pár nap és lecseng, és jöhet valami új őrület :)
2016. febr. 2. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!