Miért van az, hogy egy csomó embert készített olyan képeket, melyekkel kifejezték nemtetszésüket a Facebookos 15 évnel fiatalabb képes őrületről, de ezt a "légy olyan mint xy" -t senki sem szídja?
Engem ez a 15 évnél fiatalabb képeket feltöltős játék nem zavar... Mégis mindenki szídja. De ha én még egyszer meglátok fb-n akárkitől egy "ő itt xy, xy okos, légy olyan mint xy" képet, falra mászok... De senki sem szídja. Pedig egyáltalán semmi poén nincs benne, csak egy erőltetett f.stalicska... a legtöbben még a humoron kívül igazság sincs vagy szimpla értelem és amikor meglátom, hogy egymás alatt 20 ismerősöm kirakott egy képet leverném a gépet az asztalról. De nemgond, továbbgörgetem...
Hogy lehet hogy ezt senki sem szídja? Csak én vagyok ezzel egyedül?
A 2.-nak;
"Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük."
1. Végülis én is továbbgörgetem, de azért zavaró, amikor 20 kep van egymásalatt, ilyen szövegekkel, hogy
"Ő itt Mari
Mari válaszol azonnal ha elolvasta a Facebook üzenetedet.
Mari emellett minden képet belájkol amit szerelme tett fel.
Mari okos.
Légy olyan mint Mari".
Ezek inkább számonkérések vagy néha idétlen poénkodások. Ha előfordulna belőlük heti 1-2 azt mondom oké, de a napi 20 már kicsit zavaró.
A facebookos képes dolog azért zavar sokakat, mert valaki mindig újra meghív.
Láttam már olyan képgyűjteményt aminek a gazdája okos volt, kiírta, h köszöni a kihívást, majd felsorolta annak a huszonakárhány embernek a nevét aki kihívta.
Arra nem kér meg naponta 3 ismerősöm, hogy pálcikaemberes meme-eket rakjak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!