Miért nem hív be senki interjúra, ha csomó állásra ideális lennék a leírás alapján?
Erre a kérdésedre igen sok válasz létezik.
Pl.: Teszel képet az önéletrajzba? mert Kell! vagy az adott állásra van formázva/kihegyezve az önéletrajzod? mert úgy kell. Nem túl rövid/semmitmondó vagy esetleg hosszú/unalmas az önéletrajzod? mert erre is figyelni kell. stb.
Van képem. Nem kihívó, de nem is komor. Visszafogott, kis mosollyal.
Szerintem lényegretörő a cv-m. Átnézettem pár emberrel, akik elég jártasak ebben. Tesóm pl. HR-es és szerinte is jó. Szóval nem értem.
"Van képem. Nem kihívó, de nem is komor. Visszafogott, kis mosollyal.
Szerintem lényegretörő a cv-m. Átnézettem pár emberrel, akik elég jártasak ebben. Tesóm pl. HR-es és szerinte is jó. Szóval nem értem."
Akkor csak kitartás, küldjed, küldjed!
Tény, hogy nem vagyok egy topmodell, de nem is olyan munkákra jelentkezem, amik az esztétikumról szólnak.
Többfélére is küldök. Félig lengyel vagyok, így folyékonyan beszélem a nyelvet. Lengyel nyelvű gazdasági állásokra szoktam pályázni, vagy pl. Lengyelországba magyar-angol nyelvű könyvelőnek, ügyintézőnek stb.
csomo allasra idealis?
maskeppen fogalmazva: egyikre sem. Tudod, ami barmire jo az semmire se jo.
Az eletrajzot es plane a motivacios levelet mindig az adott allashoz kell igazitani, es ugy megfogalmazni hogy azokat a kepessegeket emeld ki, amik oda megfelelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!