Kötelező sablon életet élni?
Őszintén válaszolj, mit gondolsz erről?
Ki kell járni a sulit, végig tanulni mint a hülye, jó szakmát, vagy diplomát szerezni. Azzal egyből menni dolgozni, ott végig dolgozni mint a hülye... elköltözni a szülőktől. Párt találni, lakást venni, gyereket csinálni. És hasonlók. Persze mindent a sablon szerint tökéletesen.
Miért gondolják sokan hogy ez a kötelező, és nem lehet másképp boldog, teljes életet élni? Miért szar/lenézendő és furcsa az aki nem így él egyáltalán?
Te nem így akarod látni az egészet?
Tényleg rossz ez a körforgás, de a tudást azt nem vetem meg mert az igenis hasznomra van.
Azért tettem fel a kérdést mert ezeket én egyiket sem teljesítem mégis tökéletesen jó életet élek, szakma, munka, normális párkapcsolat, lakás, gyerek, minden nélkül. De ezt a környezetem leszólja, állandóan kioktatni akarnak, megváltoztatni, stb. Hallom mindig hogy "nem normális ahogy élsz"... de nekem normális és jó... akkor mi a bajuk? Nem ártok senkinek vele.
Amúgy #2-es, mindenki úgy él ahogy szeretne, a választása mindenkinek megvan. Felrúgnád az egészet azt írod, akkor miért nem azt is teszed? Csak kíváncsi vagyok, mi akadályoz.
Utolsó jól mondja.
Az ilyen emberek az álomrablók, vagy hogy is mondják. Ha látják, hogy valaki másként él, és jól is érzi magát, automatikusan bekapcsol a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" program. Mindent megtesznek, hogy neked legyen kellemetlen, amiért te találtál egy alternatív utat. Érezd magad rosszul, mert a konzumidióta proli féltékeny a sikeredre. Sőt, tolerancia címszó alatt add fel az álmaidat, nehogy már neked jobb legyen, mint másnak.
A kérdésre meg a választ magad is tudod, nem kötelező sablon életet élni. Ha nem arra vágysz, és van is némi sütnivalód, akkor járhatod a saját utad. Az, hogy ez mennyire tetszik a többségnek, lényegtelen, mert a saját életedet te éled, nem a tróger Jani a panelföldszinti talponállóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!