Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi azzal a baj, ha valaki...

Mi azzal a baj, ha valaki szakdolgozattal pózol Facebookon?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 13:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azzal a rakás szarral is pózoljatok amit reggel kitermeltek
2016. jan. 29. 18:53
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
9: Aki olyat ír, hogy nem lehet pár nap alatt egy Bsc szakdolgozatot megírni, az még soha nem mélyedt bele a saját tudományterületébe. Akinek több éves kutatómunka, és szakirodalom van a háta mögött, és összeállt a fejében a kép, az 3-4 nap alatt megírja azt a nyomorult 25-30 oldalt, de akár ötvenet is. A többi meg szenved azzal, hogy a leadási határidő előtt egy héttel kér a konzulensétől szakirodalmat, a nem is saját maga által választott témájához.
2016. jan. 29. 19:01
 13/23 anonim ***** válasza:
38%
Hát én nem ismerek olyan BSc-s hallgatót, akinek több éves kutatómunka meg szakirodalom lenne a háta mögött. A tudáshoz meg a tapasztalathoz idő kell. Ilyenkor még a legnagyobb stréberek sincsenek azon a szinten, hogy elmondhassák magukról, h igazán belemélyedtek a tudományterületükbe. Sőt talán még a mesterszakosok sem. Egy PhD hallgató már talán, ők már tényleg megírnak néhány nap alatt egy 30-40 oldalas (BSc diploma szintű) cikket.
2016. jan. 29. 19:14
 14/23 A kérdező kommentje:

Oké, nem ez a lényeg, ne menjen el a vita ebbe az irányba. igazából az érdekes csak számomra, hogy itt a többség a szakdogával pózolás ellen van, máshol valaki feltett egy kérdést az ilyen emberekről negatív hangnemben, erre elküldték a fenébe, hogy biztos csak irigykedik.

Ez a válasz, hogy a reggel sz*rról is tegyünk fel képet: annak én is ellene vagyok, ha valaki felrak edzős vagy ebédelős képet, mert az általános. De a diploma/szakdoga nem az. Nem mindennapi EGY ADOTT ember életében.

2016. jan. 29. 20:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Én ismerek, érdemes lehet a szakkollégiumok környékén körülnézned. Phd-ja pedig lehet olyannak is, aki semmit nem tud a saját területéről, de összehozzák neki. Konkrétan voltam már olyan doktori védésen, ahol a jelölt egy kérdésre sem tudott érdemben válaszolni, mégis megadták neki.
2016. jan. 29. 20:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt, eltérünk a tárgytól.
2016. jan. 29. 20:30
 17/23 anonim ***** válasza:

Hát persze a PhD hallgatók, tudományos főmunkatársak, tanársegédek, adjunktusok, docensek, de még egyetemi tanárok között is vannak dilettánsok, akik csak jókor voltak jó helyen, na de az élet már csak ilyen, nem mindig a tisztességes munka, vagy a valódi szaktudás vezet a csúcsra.

Na de BSc szinten ott végképp nincs olyan hallgató, aki elmondhatja magáról, h teljesen átlátja a szakterületét. Vagy ha netán mégis, akkor az valami nagyon himbi-humbi szakterület lehet. Mert hát a BSc szakok között is óriási különbségek vannak.

Kérdező: A DIPLOMA még mindig nem egyenértékű a SZAKDOLGOZATTAL. A szakdolgozat csak egy követelmény a sok közül ami a diplomához kell, önmagában semmit nem ér, olyan mint egy tárgy a sok közül.

2016. jan. 29. 21:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezzel én is tisztában vagyok, de aki egyikkel pózol, általában szokott a másikkal is.
2016. jan. 29. 21:31
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem amúgy teljesen mindegy, h ki mivel posztol, nem ez alapján ítélem meg az embereket, nem is nagyon figyelem a facebookot, h ki mit rak ki, én évente 1-2 képet szoktam kirakni, azt cső.
2016. jan. 29. 21:48
 20/23 anonim ***** válasza:
legközelebb tölts fel képet a p..csödröl, annak nagyobb a sikere
2016. jan. 30. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!