Jogosan esik rosszul amikor valaki arra nem méltat facebookon hogy visszaírjon egy üzenetre?
Ha normális,fontos üzenet,nem pedig mizuka van,vagy valami fárasztó tiniüzike,akkor jogos.
De persze,ha látni,hogy látta.
Tényleg le kéne már szakadni arról az oldalról... túlzásba esik már a többség és felháborodik, ha valaki nem a facebookhoz nőve él.
Nem, nem jogos. Ha fontos mondandód van, vedd a fáradtságot, hogy felhívd telefonon, vagy urambocsá' személyesen közöld. Ha meg csak cseverészni akarsz, ne vedd rossz néven, ha valakinek más/jobb dolga van.
Saját tapasztalatból: azért nem írok egy mukkot se az ilyen üzenetekre, mert ha annyit írok, hogy "szia, bocs, de most nem érek rá", az sose marad annyiban, mert úgy írja a marhaságokat a másik, mintha el se olvasta volna, vagy még jobb: megsértődik. Kész vicc, de tényleg.
Nekem is van ilyen ismerősöm.
Én sem a facebookon élek. Nekem is van elfoglaltságom.
De mivel ezzel a barátnőmmel nem tudok csak úgy találkozni, mert kb 110 km-re lakik, így nem tudok csak úgy elmenni és személyesen találkozni vele. Ő is megcsinálja, hogy másnap válaszol az üzeneteimre, ha hívom fel se veszi, szóval valljuk azért be, elég idegesítő.
Mert annyit lehetne írni, bocs most nem aktuális.
Egy másik ismerősöm(szintén lány) ő meg az ellentettje, elvárja, feszt a vibert lessem, de ha öt percig nem írok már hisztériázik, de ha én merek szólni, a plafonon van.
Egyik sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!