Jogosan esik rosszul amikor valaki arra nem méltat facebookon hogy visszaírjon egy üzenetre?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 13:52
11/12 anonim válasza:
Jogosan.
Ezt általában az egészséges nők csinálják, hogy nem írnak vissza, ezzel a zéró válaszreakcióval jelezve negatív véleményüket.
Ha annyit írna, légyszíves nekem ne írjál, ha nem fontos abból legalább értene az ember néma gyereknek az anyja sem érti a szavát alapon.
12/12 anonim válasza:
Egyszer egy buliban megbeszéltem egy sráccal hogy majd facebookon keressük egymást. Én írtam először, de nagyon sokára válaszolt, nagyon tömören elkérte a számom. Bunkónak tűnt, mert én előtte hosszasan fogalmaztam az ömlengős levelemet. Sokáig gondolkodtam hogy válaszoljak-e. Végül kiderült hogy elromlott a gépe és egy barátjánál tudott csak írni. Azóta összeházasodtunk és van egy gyönyörű babánk! :) Örülök hogy akkor nem sértődtem meg és elküldtem a számom. Sosem tudhatod hogy mi van a másik oldalon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!