Ha bejött volna az Élet, Ti futtatnátok magatokat Facebookon?
(Nem kamu kérdés!)
Mindenki rakja ki a marhaságait, az 500 ezres Astrát sikerült megvenni 5 év spórolással. Csináljunk róla 30 képet. ha lejutottam a Balatonra, onnan is. Felvett az Audi a sorra dolgozni, uhh mekkora császár vagyok. Az Ájifón elengedhetetlen, a partyfotók is, stb..
Én ennél kicsit magasabb értékű Életet élek. Ömlik a számlámra a pénz, sok milliós kocsim van, ingatlanokba fektetek, hetente Wellnessezek, tengerparton nyaralok. Felépítettem és építem az életem.
Erre az egyik tuskófejű volt osztálytársam megkérdezi rám ír, hogy; "Mi van veled, úgy eltűntél, te nem csinálsz semmit?" Mondom ez hülye..
Ha felteszem az életem, amit valóban élek, akkor a többiek azt mondják felvágós hülye gyerek vagyok. Ha nem teszek fel semmit, akkor meg szerintük a lakásban élek.. Ez vicc, Ti mit csinálnátok?
Nem. Akkor se lennék rajta,nem az én világom.
Nem akarom,hogy mindenki meg tudjon találni és "ismerjen",csak mert látott rólam két képet.
Megmondom őszintén, nem értem az olyan embereket, mint te. Ha vannak ismerőseid, akiknek szerinted rossz lenne a véleményük, miért nem törlöd őket a mddhfsj-ba? Van roma ismerősöm, akit az ISMERŐSEI bántanak FB-on, de a világon nem törölné őket, nehogy kevés ismerőse legyen. Ismerek egy meleg fiút, aki rettegett, hogy ki mit szól, ha közös képet rak fel a barátjával, de még a volt iskolájából a büfés néni is az ismerőse, 1000 fölött van az ismerősei száma. Meg ismerek olyat, akinek 2 profilja van, és reméli, hogy az ismerősei nem találnak rá a másikra. Azok a barátaid, akik tudják, hogy milyen az életed, és szeretnek úgy. Miért nem törlöd a többit a fr*ncba?
Amúgy: szerintem nem lenne benne semmi nagyképűség, de azért ha valami valakinek természetes (pl. hetente wellnessel), akkor elvileg nem akkora izgalom a számára, hogy lefotózza. Olyasmit szoktam én feltenni a FB-ra, amiről el tudom képzelni, hogy régen, az előhívott fotók idejében is előhívattam volna, és másnak megmutattam volna. Amúgy nyugodtan tegyél fel olyan képet, amit szeretnél.
Még egy megjegyzés: másnak lehet, hogy az 500.000-es Astra nagy dolog, vagy élete első kocsija, vagy akármi, az mért lenne gáz? Szóval ezzel sincs baj.
Ami azt illeti, én a helyedben azt csinálnám, amit szeretnék, nem azt, amit emberek javasolnak a gyk-n, és törölném azokat, akiknek nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!