Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akiknek sok ismerősük van...

Akiknek sok ismerősük van Facebookon: ti mit gondoltok erről? CSAK ŐK!

Figyelt kérdés

Nem érdekelnek olyan válaszok, ahol mások mondanak véleményt az ilyen emberekről, ilyet én is ki tudok találni, most őket kérdezem.

Szóval: miért van sok ismerősötök? Én nekem 150 körül van az ismerőseim száma. Persze nem mind a nagyon közeli ismerősöm, de többségükhöz kötődik valami szép emlék. Olyanok miért az ismerőseitek, mint például az exetek vagy akit utáltok, vagy valaki, aki ugyanoda járt gimibe, mint ti, de nem is köszöntök egymásnak? Mit szerettek ebben? Szeretitek nyomon követni, kivel mi lett? Vagy miért?

Normális válaszokat kérek szépen, ne egymást oltogassátok, hogy hogy kell helyesen használni a FB-ot, mert most csak az ilyen emberek válasza érdekel. Köszönöm.

2015. dec. 31. 03:13
 1/5 anonim válasza:
Szia ! Férfi vagyok a legelső facebook fiókomnál minden jelölést elfogadtam,és én is bejelöltem mindenkit akiket régebben ismertem vagy egy faluban laktunk stb.Sok ismerősöm volt ! Ez valamikor 2012 körül lehetett.Karácsonykor elgondolkoztam,hogy mi is ez...Hiszen 2-3 ember az akivel értelmes dolgokról szoktam írni.Így elkezdtem az ismerősök törlését.Az okokat szeretnéd tudni kedves kérdező.A másoknak megfelelési vágy miatt volt sok ismerősöm.Megosztottam egy szerintem jó dolgot pl egy régi motort,és hozzá írtam pár gondolatomat.Jól esett,hogy másnak is tetszik a motor.De valójában ez egy csapda...Mert bármit lájkolnak ha sok ismerősöd van.Én ezt úgy szoktam mondani,hogy fingottam ,lájk...Magyarán ha azt írná ki 5000-ezer ismerős előtt a szöszi kékszemű csaj hogy pukiztam XD XD Kötelező az XD ! Szóval azt is lájkolnák...Most már úgy gondolom,hogy kevesebb ismerős is elég.De azokkal tartom a kapcsolatot. Kérdéseidre a válasz : Igen érdekelt mi van a volt barátnőmel. Másik válasz?: A sok ismerős a visszaigazolás és egyetértés végett volt. Azt hogy kivel mi lett vagy miért ,arra a kérdésre nincsen igazán jó válasz.Mert pl volt olyan hogy mondjuk egy párocska vitázott a facebookon.Én nem láttam ,mert este volt és aludtam.Aztán a vitát reggelre törölték.Így csak az látta aki akkor bevolt lépve.Ha van egy igazi barátod akinek elmondhatod a valódi életben azt hogy valóban mi a baj,na az a barátod.Nekem az unokatestvérem ilyen.
2015. dec. 31. 06:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdés, mi számít soknak
2015. dec. 31. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:
16 éves vagyok és eddig nem ,de most megnéztem és pontosan 548 ismerősöm van ,ezt nem mondanám se soknak,se kevésnek,mert mindegyiket ismerem,nem jelölök/jelölök vissza olyat,akit nem ismerek
2015. dec. 31. 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Szerintem nincs is olyan az ismerőseim között,akivel nem beszéltem eddig

2015. dec. 31. 16:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem egy időben ilyen 500 körül van, de aztán sokakat töröltem. Például volt osztálytársakat, akikkel nem vagyunk jóban, vagy olyan ismerősöket, akik nem köszöntek vissza. És sok olyat is, akivel ugyan nem volt bajom, de ennyi. Persze van néhány illedelmes bejelölés is, pl. unokatestvére barátnője stb. Nekem kicsit hiányzik, hogy nem tudom, mi van X-szel vagy Y-nal. Tehát nem tartom fontosnak hogy legyen sok ismerősöm, de azért az jó volt, amíg láttam, hogy jé, ebből az évfolyamtársamból ez lett, abból az. Ez most picit hiányzik, de amúgy meg jól esett mindenkit kitörölni, akivel csak elnéztünk egymás mellett.
2016. jan. 1. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!