Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok a facebookon...

Ti mit gondoltok a facebookon keresztüli gyászolásról?

Figyelt kérdés
én tényleg nagyon sajnálom azokat akiknek közeli hozzátartozójuk hunyt el... mert tudom, hogy fáj nekik és gyászolnak ők magukban is....de facebookon miért kell? Mi értelme van pl a profilképet feketére cserélni? vagy az összes közös fotó alá kommentelni, hogy miért hagytál itt? Szerintem ez nem közösségi oldalra való...mert ez másnak szól...hogy mások lássák, hogy én most gyászolok. Hogy figyeljenek rám, törődjenek velem, kérdezzék meg hogy mi a baj...nem akarok érzéketlen lenni, nem is érzem magam annak, de én ezt tiszteletlenségnek érzem, és kicsit önzésnek. van egy embernek mondjuk 300 ismerőse, akik közül tegyük fel 5nek elmondhatná, 5 meghallgatná. miért kell feltűnősködni?
2014. dec. 2. 20:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mi értelme.Én ha gyászolnék,és fájna a szívem, éppen,akkor nem jutna eszembe facebookozni...
2014. dec. 2. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én is szánalmas dolognak tartom.
2014. dec. 2. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sem tenném ki, viszont azt, hogy ki hogy gyászol, tiszteletben tartom. Facebook nélkül is van, aki hangosan rikoltozik és zokog, van, aki bezárkózik, és csöndben emészti magát. Nem a mi dolgunk.
2014. dec. 2. 20:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Én a kérdésedben megtaláltam a választ. Szerintem ezt azok az emberek csinálják akik tényleg arra vágynak,hogy kérdezgessék őket jól vannak-e és hogy valakivel kitudják beszélni magukból. Ők többnyire nem csak ezen a téren hanem más téren is olyanok akik "rászorulnak" arra,hogy istápolják őket. Én így gondolom.
2014. dec. 2. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a facebookos gyászolás nekem sem jön be, mondjuk én temetésre se biztos hogy elmennék. (egyenlőre még nem kellett, szerencsére), de amiket hallok róla az nem túl szimpi. Az egész csak arról szól hogy legyen miről pletykálni még két napig. Milyen olcsó volt a koporsó, hány db koszorú volt, ki sírt vagy nem sírt, ki volt nem volt ott. Hányinger.

Akkor már inkább otthon sírjon és gyászoljon valaki.

2014. dec. 2. 20:45
 6/7 Arnold901005 ***** válasza:
Egyetértek Veled, kérdező. Szerintem sem egy közösségi oldalon kell gyászolni. Az már nem az elhunytnak szól, meg magunknak, hanem a világnak. Miért kell? Jó, én megértem, hogy nagy a fájdalom, én is elveszítettem 3 embert, de egyikük halálát sem posztoltam ki. Miért kell ott mindent kiírni? Akik ismerősök személyesen, azok úgyis tudják, hogy most gyászolunk, nem kell még a 'fészen' is írkálni róla.
2014. dec. 4. 18:50
 7/7 anonim válasza:
Az utóbbi időben sajnos nagyon sok ilyet láttam, eddig nem is zavart annyira. Mikor az én szerettemért kezdtek el mindenféle siránkozó hülyeséget kitenni olyanok, akik nem is ismerték, akkor lett elegem. Egyébként a borítóképem én is feketére cseréltem, de csak azért, mert az éppen aktuális nagyon morbid lett volna. Ebben nem láttam semmi kivetnivalót, nem feltűnő, főleg, ha kiemelve sincs. Természetesen biztosan akad olyan is, aki ezt is elíélendőnek tartja,de nem vagyunk egyformák.
2015. febr. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!