Szerintem a sorkatonaság lenne a megoldás a férfiak egyre jobban való elnőiesedésére. Mi a véleményetek? Nem kéne egy petíciót írni?
Szörnyülködve veszem észre hogy mennyi az elnőiesedett férfi. sajnos köztük van a testvérem is, aki még B..i is. Én egy focista srác vagyok és a barátaimmal elszörnyülködünk mennyi a nőies és a homoszexuális. Szerintünk a sorkatonaság újbóli bevezetése megoldhatná a helyzetet. Nézzük csak meg azt az időt amikor volt. Nem volt se ennyi homo paprikajancsi. Normális férfiak és nők! Mi a véleményetek?
egy még "ódivatúan normális" 18f
Te tudod mi pénz lenne visszaállítani, etetni, ruházni, elszállásolni (csomó laktanya le van pusztulva, még a csövesek se költöznek be), kivenni a munkából, tanulásból embereket STB....nem is sorolom annyi tényező van még, gondolom 18 évesen már van valami rálátásod erre is, és hogy országunk nincs abban a helyzetben hogy ilyesmire kéne szórni a pénzt, egy kicsit nem ártana "felnőtt" aggyal gondolkozni, írj petíciót az egészségügy érdekében ha valami értelmesebbet akarsz elérni, vagy az nem annyira menő/kemény férfias dolog ugye?
Ok, elmondom én jelentkeztem szerződéses katonának, sikerült is az alkalmassági, a kezdésre várok, jöhetsz te is nem kell másokkal foglalkozni, vagy ez így nem jó jobb lenne ha birka módjára vinnének?
Tegyük fel építkezel, melyik kőművesben bíznál jobban akin látszik hogy szereti/imádja amit csinál vagy aki minden reggel életuntan, fanyalgó pofával emeli meg a kanalat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!