Szerintem a sorkatonaság lenne a megoldás a férfiak egyre jobban való elnőiesedésére. Mi a véleményetek? Nem kéne egy petíciót írni?
Szörnyülködve veszem észre hogy mennyi az elnőiesedett férfi. sajnos köztük van a testvérem is, aki még B..i is. Én egy focista srác vagyok és a barátaimmal elszörnyülködünk mennyi a nőies és a homoszexuális. Szerintünk a sorkatonaság újbóli bevezetése megoldhatná a helyzetet. Nézzük csak meg azt az időt amikor volt. Nem volt se ennyi homo paprikajancsi. Normális férfiak és nők! Mi a véleményetek?
egy még "ódivatúan normális" 18f
Nem kizárólag a katonaság hiányának az oka ez. Annak is, hogy a médiában ezt látják, ez a trend, és a családi háttér, nincs sok családban apa, anya hanem elváltan nőnek fel, és nincs nevelés. Vagy nem fogadják el a nevelést, mert a legtöbb kamasznak nem lehet semmit mondani.
De más oka is van:
David Beckham tiszta macsó. :D
Vicc nélkül, mit értesz az alatt, hogy elnőiesedik? Mert ha te ilyen kis ostoba vagy, aki elhiszi a női magazinos "ez férfias, az nőies" szabályokat, nagyon ciki vagy.
Ekkora hülyeséget!
Én a gimnázium befejezése után egyből tovább szeretnék tanulni egyetemen, és nem elvesztegetni 1-2 évet az életemből katonasággal. Akkor én is nőies vagyok, mert inkább tanulni akarok, mint a sorkatonaságon bohóckodni?
1. a sorkatonaság nem fogja megváltoztatni az ember szexualitását
2. nincsen több homoszexuális mint régebben, csak manapság jobban reklámozzák őket, illetve többen fel merik vállalni
Mitől lesz szerinted egy férfi "elnőiesedett"? Hogyan viselkedik egy elnőiesedett férfi?
Amúgy elég bzis szabadidődben férfiakat nézni és kitárgyalni a barátaiddal, de lelked rajta. Én nem ítéllek el, hozzám eljutott a civilizáció.
Hát érdekes, hogy akik szembe mennek a kérdezővel, vitatják, hogy elnőiesednének, pedig ez trend a kamaszoknál, de 20-30 éveseknél is előfordul.
Mégis én lettem lepontozva elsőként, mert leírtam, hogy a média főleg ezt a nőiesedést vetíti ki és a sztárvilág és egy nagyon lényeges cikket is beadtam, ami a szennyezések miatt megváltozott génekről szól, ami miatt nőies vonásokkal születnek, és öltözködésben is meglátszik a fiúkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!