Erre van megoldás? Csak komoly emberek válaszoljanak.
Nem teljesen értem, már korábban is megvolt ez a kézremegés, szégyenérzet? Csakmert én úgy látom valszeg ezekre vagy érzékeny. Mindenesetre szobatárssal azért beszéld át alaposan hogy ez neked hogy esett, és azonkívül hogy részeg volt, mi motiválta, miért érezte úgy, hogy ez jó ötlet?
Ha a többi tünet most emiatt felerősödött, de amúgy már régebben is meg volt, szerintem érdemes lenne pár alkalommal elmenned pszichológushoz. Sok egyetemen még ingyen is igénybe vehető. Én is jártam, mert ez a szégyenérzet dolog nagyon meghatározó volt az életemben. Jó lenne szakemberrel átbeszélni hogy miből táplálkozik, hogyan éled meg, mert az élet további részére nézve adhat jó szempontokat és tippeket. Ebből a megfontolásból, mondjuk még magánhoz is megéri elmenni ha félre tudsz tenni rá pár hónap alatt egy kis pénzt.
Realizálj.
Te semmit se tettél, miért éreznéd magad szégyenben?
Nemtudom.Mégis lelettem pisálva.
Valamely módon már lerendeztem magamban de a testem nem fogadja el ezt a féle választ/hozzáállást.
Hugyozd le te is alvas kozben 1-1 :D
vagy bele az uditos uvegebe es nezd vegig ahogy megissza.
Mondjuk en elvertem volna őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!