A csaptelepünk iszonyatosan felforrósodik zuhanyzás közben, ezáltal könnyen komoly égési sérüléseket okoz. Mi erre a megoldás?
Arra gondoltam, hogy valami szigetelővel be lehetne vonni azt a felét, amelyik éget (mint egy fűtőcsövet). Viszont azt mondták, hogy erre az nem megoldás. Érdekelne, hogy miért nem? Illetve ha valaki valami megoldást tudna nyújtani a problémámra megköszönném!
24/L
A csaptelep, ami szadiz minket így néz ki: szaniterplaza.hu/images/itempic/kep____.jpg
Jó szűk lehet a hely, ha hozzáértek a keverőcsaphoz zuhanyzás közben. Én majd' 50 év alatt egyszer se égettem meg magam.
A komoly égési sérülés se valós, a max. 90 fokos víztől felforrósodott csap éget ugyan, de nem komoly.
:D
Húzzatok rá egy darab csőhéjat.
Én csinálnék hozzá valami burkolatot, esetleg dróthálót, vagy saválló lemezből képeznék ki valami tetszetős burkolatot, amit felragasztanék vagy felfürnék a csempére.
Nem kell az egészet beburkolni, csupán a melegvizes fele mellé, egy néhány centis kiálló valami, esetleg egy fali szappantartó már megoldás lehet.
"Komoly égési sérülés"
Jaj ne már.
Ne legyél már olyan mint az amerikaiak h be vagy fosva mindentől!Őszintén,milyen égési sérülést szerezhetsz egy csapteleptől?!
Semmilyet.Inkább foglalkozz fontosabb kérdésekkel.
Vagy ha nem,akkor zuhanyozz hegesztőkesztyűben.Védőszemüveget is feltétlenül viselj,hiszen akármi történhet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!