Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bűnözőnek születni kell, vagy...

Bűnözőnek születni kell, vagy jó helyen kell ismerkedni, és kialakul?

Figyelt kérdés

Teszem azt behajtás, a piti drog kereskedők ellehetetlenítése, uzsora, embercsempészet, zárjegy nélküli cigi, adócsalás stb.

Akiket láttam ezzel foglalkozni mindnek megvolt a 40 milliós háza, ugyanekkora értékű autója, és mellé pénze.

Tehát nem ilyen munkanélküli segélyt kiegészíteni kívánó, buta emberekre gondolok, hanem szervezett csoportokra.

2016. jan. 25. 23:39
 1/4 Shai-Hulud ***** válasza:
Ne bonyolítsd el, elég, ha politikus leszel...
2016. jan. 25. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Hajjaj, ha erre ilyen egyértelmű lenne a válasz, akkor a kriminológusok nem vitatkoznának rajta már évszázadok óta. Ezzel szemben a helyzet az, hogy már a 19. század második felében voltak olyan tudósok, akik teljes egészében a genetikára, születési adottságokra vezették vissza a bűnözési hajlamot (kriminálbiológusok, pl. Lombroso), és olyanok is, akik pedig kizárólag a társadalmi hatásokra, neveltetésre, környezetre (egyes kriminálszociológusok). És persze született egy csomó köztes irányzat, akkor és azóta is, amelyek mindkét fajta szempontot elfogadják valamilyen szinten, és azt vallják, hogy ezek együttes hatására válik valaki bűnözővé. Szóval személyes adottság is kell, meg bűnözői környezet, ráhatások, valamint magának a bűncselekménynek a lehetősége is. Ráadásul ezek egymásra is hatással vannak, egymást erősítik.
2016. jan. 26. 02:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Kihagytad, hogy nem csak 40 milliós házuk van, hanem némelyiknek pár golyó a fejében, vagy késszúrás a szive körül, némelyiknek betontömb a lábára kötve...

Valóban ez az, ami vonz?

2016. jan. 26. 03:24
 4/4 anonim válasza:
Fontos a környezet,lényegtelen,hogy beleszületsz vagy utólag keveredsz bele.Nem tettem még semmi törvénytelent de már tudom,hogyan lehet adót csalni,üzletszerű csalásnál milyen kiskapukra lehet hivatkozni és ajánlotta már fel ismerősöm,hogy dílerkedjek neki,mert abból sokat kereshetek.Elgondolkodtam rajta,majd megmondtam,hogy nem kell a rizikó nekem.Sajnos vagy nem sajnos,de ilyen emberek közt nőttem fel.A probléma ott kezdődik,hogy aki ilyen közegben él,az már nem azon fog töprengeni,hogy hova mehetne dolgozni,hanem,hogy milyen csalást tudna csinálni ami után jogilag nem lehetséges elérni,szóval mindig a kiskapukat fogja keresni.
2016. márc. 10. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!