23 évesen hány éveseknél érdemes ismerkedni, ha be akarom pótolni a kiesett kamasz éveimet?
15 évesen kezdtem el edzeni, onnantól pedig hogy középsuliba kerültem szintén fiúk voltak csak, tehát nem volt csaj. Mindent a kaja és a kondi köré alakítottam ki, a sulis éveim abból álltak hogy befejeződött a 7-8 óra, hazajöttem ettem, pihentem, a kaja miatt tulajdonképp alig jártam valahova hisz 3 óránként már enni kellett.
Egyébként meg is volt/van a látszata ennek az életnek, néha ájulásig edzettem ha olyanom volt
volt 2 csaj akikkel csókolóztam annak idején, de ez sem miattam volt hanem a alkoholos állapot náluk így jött ki, ha valaki nézett az utcán buszon, sose mertem oda menni, csak ott álltam 85kg-osan mint egy szobor és én is szemeztem.
Jelenleg sem járok szórakozni, a gyúrás maradt meg életformának, de ebből hiányzik egy csaj, csak úgy volna teljes ez az egész. Azonban így nem tudom hogy lesz végre már valami, olyannal aki pl tetszik is, és az ideálom.
Piszok egyszerű a dolog, vissza kell esni a ló túloldaláról (mert nem gyengén estél át). Elnézést kérek, ha netán offenzív lesz, de ahogy leírtad magad, te már nem azért - képletesen szólva - gyúrsz, hogy élj (észrevegyenek, szebb, sikeresebb légy, akármi), hanem azért élsz, hogy gyúrj.
Járj emberek közé, vagy válassz valami "mellékhobbit", amit csoportosan lehet űzni (az edzés, hiába vannak sokan a konditermekben, leginkább baromi magányos tevékenység). Lehet, hogy így nem leszel olyan szépen definiált meg atomszálkás, de legalább lesz életed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!