Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kerülök ilyen gyakran...

Miért kerülök ilyen gyakran áldozat szerepbe?

Figyelt kérdés

Bekerülök egy társaságba, általában én vagyok az akit kibeszélnek, cikiznek, vagy egyszerűen semmibe vesznek és megaláznak. Emiatt utálom az embereket, nem merek társaságban megszólalni, vagy csinálni valamit, mert mindig van olyan, aki kiröhög, vagy szól valami poénosat, amivel a többieket is erre ingerli. Általában az önbizalommal teli,jó kiállású,pozitív emberek csinálják ezt velem.

Folyamatosan ezt kapom, már óvodás korom óta kb.

Előfordult, hogy csak azért hívtak házibuliba anno, hogy legyen kit szívatni, megdobálni, lelocsolni.

Olyan is volt, hogy leköptek. A legjobb haverom is.

Általános iskolás koromban volt egy gyerek aki rajtam vezette le a stresszt: bökdösött, dobált ütött, ha kimertem állni magamért.

Középiskolába volt a legrosszabb, nem bántottak fizikailag, csak pszichésen, órán például, ha, feleltem vagy hangosan kellett olvasnom, elkezdtek kiparodizálni és hangosan röhögni. Nem mehettem el úgy előttük, hogy ne tettek volna valami megjegyzést, beszólást. Értelmi fogyatékosnak hittek.

Manapság azt is bántásnak érzem, ha valaki rám mosolyog, biztos azért mert bántani akar.

Tulajdonságaim: csendes, visszahúzódó, vágyok a társaságra de közben félek, rettentően függök mások véleményétől, nem merek kiállni magamért, mert leblokkolok és szorongok.

Ahol jelenleg vagyok, ott is van egy-két ember, aki nem bír ki 1 napot anélkül, hogy ne mondjon valami poénosat velem kapcsolatban.

Már egy jó ideje nem járok el sehova, nincsenek barátaim, egész nap fekszek, olvasok, filmet nézek. Nem merek belekezdeni új dolgokba, mert mindenhol kritikus, nagyszájú emberek vannak.

Olyan sok elfolytás van bennem, hogyha kiadnám magamból vér folyna biztos.

Valószínű, hogy szociális fóbiám van, ez sok minden megmagyaráz. Például leblokkolok ha emberek előtt kell csinálni valami gyakorlati dolgot, esetleg megszólalni több ember között, sajnos rengeteg negatív tapasztalatom van a megszólalással kapcsolatban. Ilyenkor nem jut eszembe semmi.

Valamiért mindig olyan emberekkel kerülök egy légtérbe, akiket már ismerek valamilyen szinten és tudnak rólam pletykálni, kibeszélni. Talán az segítene, ha jó messzire elmennék a lakhelyemtől nem tudom.

Valahogy bevonzom az ilyen dolgokat. Tudom, hogy részben a személyiségemmel van gond, lelki beteg vagyok+ kinézetre is fura vagyok.

Utálom a korosztályom és úgy alapjáraton az embereket, nyomós okom van rá. Főleg az iskolai közösségeket, ahol divat a pletykálás, a másik magánéletének szidása, a bullying, a másik kritizálása, a gyerekes viháncolás és még sok más. Muszáj tanulni, különben sok mindenre nem lesz lehetőségem.

20/F

2016. jan. 24. 01:18
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nem csak ott volt nagy, egyedül is. Országos bajnokságot nyertem taekwondoban pl..., csak feléltem ésszel, hogy küzdeni kell az életben, nem véletlenül, 23 éves koromra 350-400 ezer forint a fizetésem, sportkocsi, stb...

Úgy, hogy szüleim, egyszerű kétkezi munkások voltak. Én is lehettem volna egy senkiházi mint pl te, de nem lettem, mert küzdöttem, és ez a küzdőszellem nincs meg bennetek nyomorékokban.

Ja és a suliban mindenkit megvédtem, aki nem érdemelte meg a bántást...

2016. febr. 18. 21:16
 12/14 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest elég gyerekes vagy, cseszteted a kövéreket, holott nemtudod miért az, nem csak azért lehet valaki kövér mert zabál.

Lenézed, nyomoréknak nevezed(előbb légy tisztában a szó jelentésével) a tőled és falkádtól különböző embereket.

Tudod mi az introvertált személyiség?

Nem ismered az adott ember múltját, gyerekkorát, mi formálta a személyiségét magánéletéről se tudsz semmit.

Léteznek lelki betegségek is depresszió szorongás stb. Bárki elkaphatja akár te is. Nem tudhatod mi lesz veled 10 év múlva.

Hiányzik belőled az empátia és az érzelmi intelligencia.

Valld be a saját belső feszültségedet vezeted le úgy hogy próbálsz uralkodni, közben teis zavarban szenvedsz. Normális, önbizalommal teli ember nem foglalkozik a másik "nyomorékkal" hanem a saját életét vezeti, kompenzálni akarsz valamit? Komplexusaid vannak?

Mások szemében lehet te vagy az akinek nem kéne életben maradnia.

2016. febr. 18. 21:59
 13/14 anonim válasza:

A lelki betegségek nem léteznek, csak e mögé bújnak a gyenge emberek, hárítanak. Egyébként se lehet elkapni, nem influenza te állat :D

Igen, vannak zavaraim, gyűlölöm a gyenge embereket, akik mint pl te itt siránkoznak. Ahelyett, hogy az utcát sepernéd, itt vered magad! Mit vársz? Hogy sajnáljunk??? Vagy önigazolást keresel, hogy nem csak te vagy nyomorult?

2016. febr. 20. 00:36
 14/14 anonim válasza:
remélem nem lettél öngyilkos kedves kérdező!!
2016. febr. 22. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!