Melyik a legjobb magassag egy embernek?
#11: Kedves kérdező, úgy ment tönkre, hogy fel kellett adnom a legnagyobb álmomat, amiben nagyon tehetséges voltam: a kézilabdát, abban a korban, amikor a naiv gyermeket szembesítik azzal, hogy nem biztos, hogy az élsportra alkalmas: "Fiam te nem valószínű, hogy sokat fogsz nőni...". A mai napig a fülemben cseng ez a mondat.
Abban bíztam, hogy az anyai nagyszüleim génjeit viszem tovább, de sajnos nem így történt. Gyakorlatilag 13 éves korom óta egy centit nem nőttem, és képtelen vagyok ezt megemészteni. Több szakembernél is jártam, de csak a ködösítéssel szembesültem egész életemben. Sztem még az is lehet, hogy GH hiányban szenvedtem, aminek a kezelése persze nem két fillér. Szóval az önbizalmam most a föld alatt van. Lelkileg összetörve barátnő/barátok és munkahely nélkül. :(
178-180 cm magas vagyok. Nekem ez így teljesen megfelelő.
13/L
13 évesen lányként ilyen magas vagy? *-*
Legjobb :)
172 vagyok, volt amikor utáltam, de már elfogadtam, szeretem a magasságomat. :D Csak magassarkút nem nagyon hordhatok, ez az egy ami bánt.
Egyébként az alacsony fiúknak üzenem, hogy volt már nálam egy fejjel kisebb pasim, meg velem egymagas, kb 2-3cmel voltam magasabb. Nem minden a magasság. :)
170 cm
Nekem is a magasságom miatt ment tönkre az életem
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!