Semmi önbizalmam a külsőm miatt? L
Alapból sem vagyok valami húde szép lány, és sajnos betegség miatt sem a hajam, se a bőröm, se a fogaim nem szépek. A hajam még a legkisebb bajom, annyi, hogy fakó, törik és gyenge. A bőröm szintén fakó, nagyon durva karikáim vannak, és ráncokkal is küzdök, holott korai.
Mindez egy bizonyos szintű ásványi anyaghiány miatt, amit még gyerekkoromban fedeztek fel, és nem pótolható.
A legnagyobb baj viszont a fogaimmal van. Rendszeres ápolás, fogorvos látogatás mellett is darabokra esnek. Legutóbb már egy első tört szét. Felépíteni már nem lehet, pótoltatni nem lehet, mivel a szervezetem nem fogadja be az implantátumot.
Emellett még nem látható betegségeim vannak, szív, érrendszer, és hasonlók. Szóval, ha megélem a 30at, az csoda lesz.
Egyébként nagyon zárkózott vagyok, csendes, és enyhén autista is, szóval végképp nem barátkozom.
Régóta próbálok önbizalmat építeni, legalább annyit, hogy elfogadjam magam a problémáimmal együtt, de nehéz.
Mit tehetnék?
22l
Milyen mocsok ez az élet.
A sok rossz(ami látom neked is böven kijut) között akad jo is.Probálj meg azt élvezni.
Ebből csak a fogad hangzik igazán problémásnak... a fogrovosok semmti se tudnak javasolni? Kizártnak tartom, hogy ne létezne erre valami megoldás.
Az önbizalmon nem lehet segíteni, nekem sincs :) Valahoy meg kell békélned a helyzettel. Talán a gyakori szex segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!