Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Semmi önbizalmam a külsőm...

Semmi önbizalmam a külsőm miatt? L

Figyelt kérdés

Alapból sem vagyok valami húde szép lány, és sajnos betegség miatt sem a hajam, se a bőröm, se a fogaim nem szépek. A hajam még a legkisebb bajom, annyi, hogy fakó, törik és gyenge. A bőröm szintén fakó, nagyon durva karikáim vannak, és ráncokkal is küzdök, holott korai.

Mindez egy bizonyos szintű ásványi anyaghiány miatt, amit még gyerekkoromban fedeztek fel, és nem pótolható.

A legnagyobb baj viszont a fogaimmal van. Rendszeres ápolás, fogorvos látogatás mellett is darabokra esnek. Legutóbb már egy első tört szét. Felépíteni már nem lehet, pótoltatni nem lehet, mivel a szervezetem nem fogadja be az implantátumot.

Emellett még nem látható betegségeim vannak, szív, érrendszer, és hasonlók. Szóval, ha megélem a 30at, az csoda lesz.

Egyébként nagyon zárkózott vagyok, csendes, és enyhén autista is, szóval végképp nem barátkozom.

Régóta próbálok önbizalmat építeni, legalább annyit, hogy elfogadjam magam a problémáimmal együtt, de nehéz.

Mit tehetnék?

22l

2016. jan. 19. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Milyen mocsok ez az élet.

A sok rossz(ami látom neked is böven kijut) között akad jo is.Probálj meg azt élvezni.

2016. jan. 19. 13:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs mit lehetne tenni.. nem találkoztam még hasonló problémával küzdő emberrel. De ha van kedved beszélgetni nyugodtan írj :)
2016. jan. 19. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ebből csak a fogad hangzik igazán problémásnak... a fogrovosok semmti se tudnak javasolni? Kizártnak tartom, hogy ne létezne erre valami megoldás.

Az önbizalmon nem lehet segíteni, nekem sincs :) Valahoy meg kell békélned a helyzettel. Talán a gyakori szex segít.

2016. jan. 19. 13:30
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem, pedig már otthon is nézték, külföldön is, állami is, magánpraxisban is...Sehol semmi, mert hogy a probléma okát kéne megszüntetni, azt meg nem lehet.
2016. jan. 19. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Sajnos az élet kegyetlen tud lenni ha rosszkor rossz helyen születsz, de azt tudom tanácsolni, hogy próbálj meg tartalmas életet élni ameddig lehet. Menj kirándulni, jelentkezz egy karitatív szervezethez önkéntesnek ahol talán még tőled is nehezebb sorsú embereken fogsz tudni segíteni és át tudod majd értékelni az életedet. Barátkozz hozzád hasonló emberekhez és még véletlenül se keresd a bulizós kicsapongó életvitelű kortársaid társaságát, mert még ennyi önbizalmad sem lesz. A legjobb megoldás az lenne, ha ösztöndíjjal vagy más úton kimennél külföldre, hiszen nyugaton ezerszer elfogadóbbak, liberálisabbak az emberek, szebb életed lehetne és talán még lelkileg és fizikailag is kiegyensúlyozottabb lennél.
2016. jan. 19. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
nem láttam még annyira csúnya lányt, aki ne talált volna magának valakit. sok magányos férfi van, főleg ha lehet, hogy rövid életed lesz, ne zárkózz be, próbálkozz új hobbikkal, társaságokkal. tanulj meg sminkelni, főzni, guggolj súlyokkal, hogy szép feneked legyen.
2016. jan. 20. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!