Őszintén! Mit gondoltok a hanyagtartásos emberekről?
Semmi. Nem ítélkezem, nem bírálok, nem minősítek. Nem ismerem a sorsát, nem vagyok olyan szuper mentalista, mint az első válaszoló. :)
Amugy egy testtartás az semmi. Lehet rossz szokás is. És elvileg orvosolható hogy ne legyenek később mozgás és vázrendszeri problémák.
Én is eléggé hanyag vagyok. Sőt nem szeretem ha minden túl precíz. Jobban mondva én úgy szeretem ha egy kicsit szanaszét vannak a cuccaim, viszont mégis minden megvan, és kéznél van. Ennek ellenére kézmosás mániám van. A kezeimnek mindig tisztának kell lennie. Néha még vécézés előtt is kezet mosok. Nemrég még antibakteriális kéz törlőkendőt is vettem, hogyha nem tudok mosdóhoz és szappanhoz jutni, akkor is át tudjam törölgetni. Gyakran érek a számhoz a kezeimmel, meg mániám is.
Habár ami azt illeti nem egészen világos, hogy milyen mértékű hanyagságra gondoltál. Mert vannak akik nem nagymértékben hanyagok, csak mondjuk annyira nem adnak magukra, de ennek is lehetnek többféle okai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!