Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a zeneivilágom?

Roadkill kérdése:

Milyen a zeneivilágom?

Figyelt kérdés

Sziasztok:D 17\fiú vagyok:D figyeljetek nem tudom milyen a zene világom:D figyeljetek ezeket a zenekarokat hallgatom:-Mteallica

-AC\DC

-Motörhead

-Limp Bizkit

-Ossian

-Tankcsapda

-Eminem

-50 cent és G-unit

Na ezeket és nem tudom rocker,metálos vagy rapper vagyok?ti szerintedtetek?meg ki szokta még őket hallgatni?A válaszokat előre is köszönöm:D sziasztok

2016. jan. 18. 19:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Figyi az AC\DC nekem bejön,nem tudom olyan bulizós,ismétlem saját véleményem csak szóval olyan bulizós,fiatalos,meg stilusos:D
2016. jan. 18. 21:04
 12/19 anonim válasza:
Nekem az AC/DC a kedvenc bandám. Van valami a hangzásukba ami más zenekaroknak nincs meg és ebbe beletartozik az énekes hangja is. :) Nem mindenki szereti az ilyen fajta zenét, mint ahogy én utálom amikor ezekben a mai pop zenékben a férfi énekesnek magas, b*zis hangjuk van...
2016. jan. 19. 18:53
 13/19 anonim ***** válasza:

hát nem mai évjáratúak az biztos :) De zel egyen a legkisebb gondod!

Te pedig ezekből ítélve rocker vagy. Limp Bizkit Motörhead és Metallica (albumfüggő...) teszi ezt az egészet hardrock-á. De mégis meg van benne ez a rappes fűszer. Bár nagyon eltérő a két műfaj..

Van egy ismerősöm aki rocker/rockkedvelő volt aztán mikor beszéltünk már mondta a rap et szereti, de öltözködésben egyikben mutatkozott meg.

Hollywood Undead. Szerintem ez bejönne neked :)

2016. jan. 19. 20:05
 14/19 anonim válasza:
Hollywood Undead-et ajánlom énis. Bár az utolsó albumuk kicsit elektronikusra sikerült (sok benne a géppel utólag rárakott effekt, a hangjukat is változtatták) attól még nagyon jó banda :) Egyaránt vannak gyors,bulizós és lassú,érzelmes számaik.
2016. jan. 19. 20:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Szeretem a Hollywood Undead-et:D nagyon is szeretem:D egyébként köszi a válaszokat:D
2016. jan. 19. 21:42
 16/19 anonim válasza:

AC/DC

Ramones

Nirvana

Guns n' Roses

Foo Fighters

Hollywood Undead

Airbourne

Green day

Black Veil Brides

Imagine Dragons

Sex Pistols

ZZ Top

Skillet

Bad Religion

Sum 41

Offspring

Rammstein

Shinedown

Steel Panther

Five Finger Death Punch

Metallica

Limp Bizkit

Ittvan még pár hasonló banda hátha megtetszik valamelyik :D

2016. jan. 19. 21:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kamasz vagy, aki több zenei stílust is kedvel. Miért gondolkozol kategóriákban?

Az emberi ízlés normális esetben sokszínű.

2016. ápr. 30. 15:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Igen 17 éves kamasz vagyok:D és tudjátok mit rengeteg zenét szeretek és szeretni is fogok:D vannak amit utálok vannak amit nem:D inkább nem csoportositom magam egyik fajtába sem:D és Nagyon Szépen köszönöm a válaszotokat:D további szép napot mindenkinek:D sziasztok
2016. ápr. 30. 18:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezek a tipikus maistream bandák, ugródeszkának 17 éves megfelelőek útkereséshez.
2016. ápr. 30. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!