Ciki, ha csak 27 éves koromra leszek kész az iskolával?
Figyelt kérdés
Félbehagytam az egyetemet, mert nem tetszett, így otthonról mehettem. Azóta kint vagyok külföldön, még két félév hiányzik, hogy letehessem a felsőfokú nyelvvizsgám.
Hol dolgozom, hol iskolába járok, és dolgozom, attól függ, mikor indul épp képzés. Plusz mivel külön élek, egy háztartást is el kell lássak.
23-24 évesen már mindenképp felvételizni szeretnék abba a felsőoktatási intézménybe (nem egyetem, olyan, mint nálunk a főiskola), de mivel 3 év, 27 leszek, mire elvégzem.
Ciki ez?
Csak mert annyian diplomáznak már 21-22 évesen, sőt, van olyan ismerősöm, akinek 24 évesen már megvolt a PhD.
Nagyon ciki ennyire későn végezni?
2016. jan. 18. 17:17
11/14 anonim válasza:
Ha 8. általánosról lenne szó, akkor nagyon ciki lenne.
Egyetem viszont sose késő. :D
Tehát hajrá...
12/14 anonim válasza:
Én 44 leszek mire végzek :) (szintén külföld)
13/14 anonim válasza:
Nem ciki. Az egyetem nem olyan, mint az általános iskola vagy középiskola, hogy 18-19 éves koráig csinálja az ember, és ha bukik, akkor az gáz. Az egyetem az nem ilyen kötött, oda felnőtt emberek jelentkeznek, akkor, amikor akarnak...
14/14 anonim válasza:
ha most azt írom, hogy ciki, akkor megváltozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!