Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki, ha csak 27 éves koromra...

Ciki, ha csak 27 éves koromra leszek kész az iskolával?

Figyelt kérdés

Félbehagytam az egyetemet, mert nem tetszett, így otthonról mehettem. Azóta kint vagyok külföldön, még két félév hiányzik, hogy letehessem a felsőfokú nyelvvizsgám.

Hol dolgozom, hol iskolába járok, és dolgozom, attól függ, mikor indul épp képzés. Plusz mivel külön élek, egy háztartást is el kell lássak.

23-24 évesen már mindenképp felvételizni szeretnék abba a felsőoktatási intézménybe (nem egyetem, olyan, mint nálunk a főiskola), de mivel 3 év, 27 leszek, mire elvégzem.

Ciki ez?

Csak mert annyian diplomáznak már 21-22 évesen, sőt, van olyan ismerősöm, akinek 24 évesen már megvolt a PhD.

Nagyon ciki ennyire későn végezni?

2016. jan. 18. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ha 8. általánosról lenne szó, akkor nagyon ciki lenne.

Egyetem viszont sose késő. :D

Tehát hajrá...

2016. jan. 18. 17:59
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 44 leszek mire végzek :) (szintén külföld)
2016. jan. 18. 18:04
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ciki. Az egyetem nem olyan, mint az általános iskola vagy középiskola, hogy 18-19 éves koráig csinálja az ember, és ha bukik, akkor az gáz. Az egyetem az nem ilyen kötött, oda felnőtt emberek jelentkeznek, akkor, amikor akarnak...
2016. jan. 18. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
ha most azt írom, hogy ciki, akkor megváltozol?
2016. jan. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!