Ti szeretitek szüleitek ételeit? vagy inkább kész kaját redelttek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 12:01
1/8 anonim válasza:
Egyetemista vagyok és vidéken lakom albérletben. A sorrend a következő:
Házi koszt > saját készítésű étel (persze ha nem rontod el) > rendelt kaja
2/8 anonim válasza:
Azon nőttem fel, az alakította ki az ízlésem, persze hogy anya főztje a legjobb :)
3/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen ételről van szó, van, amiből kifejezetten csak az itthonit szeretem, meg olyan is, amit csak itthon nem tudok megenni.
4/8 anonim válasza:
A töltött káposztát meg nem eszem máshol....
5/8 anonim válasza:
Nem mindent, de többnyire jól főz anyám. Viszont amit nem tudok megérteni, elfogadni, az a több napra előre elkészített "frissensült" és köretek, amiket pár perc alatt frissen is el lehet készíteni
6/8 anonim válasza:
Nincs pénzem kész kaját rendelni...te Magyarországon élsz,vagy...?
7/8 anonim válasza:
A sajátom az über, mégis bárkiét jobban szeretem, ha már megcsinálja helyettem. A készétel nagyon bizalmi téma, és lehet, hogy akkor már túl drága. Inkább kolbász, meg főttkaja elvonási tünetek jelentkezésekor a kismillió gyors és gazdag receptem egyike.
8/8 anonim válasza:
Mikor hogy. Van olyan étel, amit anyám nem tud jól elkészíteni, és olyan is, amikor olyat készít, amit nem szeretek... és olyan is, amikor épp nincs gusztusom az adott otthonihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!