Miért találhat viccesnek egy ilyet egy 25 éves ember (iskolával kapcsolatos)?
Figyelt kérdés
Még tanul az illető és közzétett egy ilyen képet, miközben szakadt rajta: [link]
Úgy gondolom középsuli elején esetleg érthető még az ilyen, de ennyi idősen, feltételezett értelemmel hogy lehet ezen nevetni?
2015. febr. 22. 17:22
1/4 anonim válasza:
A mondanivalójára gondolsz vagy az egész kivitelezésre? Ez inkább ízlés kérdése.
2/4 anonim válasza:
MErt jövőre már ő fogja kérdezni hogy "tanultaok a dolgozatra??"
3/4 A kérdező kommentje:
A mondanivalóra igazából. Csak fura, hogy még mindig itt tartanak sokan, hogy ez poénos. Persze ahogy mondtam, tiniként én is mosolyogtam ilyeneken, csak azóta eltelt már egy kis idő.
2015. febr. 22. 17:27
4/4 anonim válasza:
Én a macska fején röhögök :D Meg azon, hogy anno a gimiben párszor átéreztem ezt a "Milyen dolgozat?" című fejezetet. Elég lyukas az agyam... (Szerencsére mindig jól sült el végül a dolog.)
Szóval nem biztos, hogy azért szakadt rajta, mert az egyetemen/fősulin ezt játsza, lehet, hogy csak azért, mert régebben vele is megesett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!