18 éves lány, miért csinálja ezt?
Néha összejövünk baráti társasággal, ő ott az egyetlen lány, de nem ez a lényeg. Rendszeresen azt csinálja, hogy különböző okokból, (pl. valami vicces történt (annyira nem), vagy neki kicsit is kellemetlen dolog jön szóba, de talán ok nélkül is) így előrehajol, összegörnyedt pózba helyezi magát (általában ülve). Az arca nem is látszik a nagy hajától szóval onnan se tudunk sokat ítélni. Ezt általában már kínos időtartamokig folytatja (akár 1 perc), és hiába kérdezzük mi a probléma, vagy akármi, nem válaszol, így inkább próbáljuk figyelmen kívül hagyni.
Nem hiszem hogy menstruációs görcsei vannak, mert két hete meg ma is ezt csinálta. Nem arról van szó hogy ez nagy gond lenne, vagy kinézzük őt, csak kíváncsi vagyok tényleg ennek a lehetséges okára.
Hagyjuk már a francba, hogy ki mit miből szűrt le, és segítsünk már a kérdezőnek. Nem lehet, hogy a lány többféleképpen is szokott nevetni? Én láttam már ilyet. ha valami kevésbé vicces, akkor egy bizonyos módon nevet az illető, ha nagyon tetszik neki, másképp.
Azt mondod, megkérdeztétek tőle, miért csinálja. de ne KÖZBEN kérdezzétek, miközben csinálja. Ha mondjuk nevet, vagy tényleg valami görcs, akkor KÖZBEN úgysem fog válaszolni, közvetlenül utána meg lehet, hogy ciki neki. Egyszer egy teljesen más alkalommal kérdezd meg. De csak te. Ne mindenki egyszerre, mert az olyan számonkérés stílusú, még ha kedvesen csináljátok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!