18 éves lány, miért csinálja ezt?
Néha összejövünk baráti társasággal, ő ott az egyetlen lány, de nem ez a lényeg. Rendszeresen azt csinálja, hogy különböző okokból, (pl. valami vicces történt (annyira nem), vagy neki kicsit is kellemetlen dolog jön szóba, de talán ok nélkül is) így előrehajol, összegörnyedt pózba helyezi magát (általában ülve). Az arca nem is látszik a nagy hajától szóval onnan se tudunk sokat ítélni. Ezt általában már kínos időtartamokig folytatja (akár 1 perc), és hiába kérdezzük mi a probléma, vagy akármi, nem válaszol, így inkább próbáljuk figyelmen kívül hagyni.
Nem hiszem hogy menstruációs görcsei vannak, mert két hete meg ma is ezt csinálta. Nem arról van szó hogy ez nagy gond lenne, vagy kinézzük őt, csak kíváncsi vagyok tényleg ennek a lehetséges okára.
#1 nem gondolom hogy baj lenne az arcával, lehet ő ezt gondolja, de nem látjuk rázkódni se a nevetéstől, és látni szoktuk rendesen nevetni
#4 írtam hogy kérdeztük tőle -.-
#5 nem fogyatékos, nálad biztosan okosabb
#2 igen ez lehet hogy rájátszik, de nincs semmi más fura dolga szerintem szóval nem olyannak ismerem
#3 ilyenről még nem hallottam de lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!