Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18 éves lány, miért csinálja ezt?

18 éves lány, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Néha összejövünk baráti társasággal, ő ott az egyetlen lány, de nem ez a lényeg. Rendszeresen azt csinálja, hogy különböző okokból, (pl. valami vicces történt (annyira nem), vagy neki kicsit is kellemetlen dolog jön szóba, de talán ok nélkül is) így előrehajol, összegörnyedt pózba helyezi magát (általában ülve). Az arca nem is látszik a nagy hajától szóval onnan se tudunk sokat ítélni. Ezt általában már kínos időtartamokig folytatja (akár 1 perc), és hiába kérdezzük mi a probléma, vagy akármi, nem válaszol, így inkább próbáljuk figyelmen kívül hagyni.

Nem hiszem hogy menstruációs görcsei vannak, mert két hete meg ma is ezt csinálta. Nem arról van szó hogy ez nagy gond lenne, vagy kinézzük őt, csak kíváncsi vagyok tényleg ennek a lehetséges okára.

2016. jan. 16. 23:55
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
27%
Ez elég fura :D nincs valami baj az arcával? vagy a fogaival, ami miatt nem meri kimutatni az érzelmeit? vagy lelki baja van, miért nem kérdeztek rá?
2016. jan. 16. 23:59
 2/23 anonim ***** válasza:
75%
Vannak emberek akik ilyenkor ahelyett, hogy hebegnének habognának inkább rájátszanak valahogy. Egyik haverom direkt elkezd jobbra balra nézni és mosolyogni, más pedig vigyorog és bólogat.
2016. jan. 17. 00:26
 3/23 anonim ***** válasza:
0%
Simán lehet menstruációs görcs. Az, hogy a havi a normális, nem jelenti azt, hogy nem lehet beteg.
2016. jan. 17. 00:44
 4/23 anonim ***** válasza:
37%
Kérdezd tőle.
2016. jan. 17. 00:50
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Lehet hogy enyhén fogyatékos és ez a heppje
2016. jan. 17. 00:52
 6/23 A kérdező kommentje:

#1 nem gondolom hogy baj lenne az arcával, lehet ő ezt gondolja, de nem látjuk rázkódni se a nevetéstől, és látni szoktuk rendesen nevetni

#4 írtam hogy kérdeztük tőle -.-

#5 nem fogyatékos, nálad biztosan okosabb

#2 igen ez lehet hogy rájátszik, de nincs semmi más fura dolga szerintem szóval nem olyannak ismerem

#3 ilyenről még nem hallottam de lehet

2016. jan. 17. 01:06
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Hát én nem sértegettelek se téged se a csajt, ez egy teljesen lehetséges opció, úgy hívják kényszerbetegség. Erre elkezded inzultálni az intellektusomat... csak gratulálni tudok ehhez a viselkedéshez.
2016. jan. 17. 01:12
 8/23 A kérdező kommentje:
Lehet, de szerintem ez nem a fogyatékosság kategóriájában van (nem vagyok pszichológus), tehát nekem nem tűnik úgy hogy intellektuálisan (elit iskolába jár, stb) vagy szociálisan visszamaradott lenne.
2016. jan. 17. 01:18
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem csak túl szerény. Felnőtt koràra biztos kinövi.
2016. jan. 17. 01:28
 10/23 anonim ***** válasza:
36%
Tényleg dilinyós viselkedés ez, ne húzd fel magad. Ha nem lennél beleesve, hanem egy idegent látnál így görnyedni némán, percekig, neked is az lenne az első gondolatod, hogy fogyatékos lehet a kiscsaj.
2016. jan. 17. 01:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!