Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 18 éves lány, miért csinálja ezt?

18 éves lány, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Néha összejövünk baráti társasággal, ő ott az egyetlen lány, de nem ez a lényeg. Rendszeresen azt csinálja, hogy különböző okokból, (pl. valami vicces történt (annyira nem), vagy neki kicsit is kellemetlen dolog jön szóba, de talán ok nélkül is) így előrehajol, összegörnyedt pózba helyezi magát (általában ülve). Az arca nem is látszik a nagy hajától szóval onnan se tudunk sokat ítélni. Ezt általában már kínos időtartamokig folytatja (akár 1 perc), és hiába kérdezzük mi a probléma, vagy akármi, nem válaszol, így inkább próbáljuk figyelmen kívül hagyni.

Nem hiszem hogy menstruációs görcsei vannak, mert két hete meg ma is ezt csinálta. Nem arról van szó hogy ez nagy gond lenne, vagy kinézzük őt, csak kíváncsi vagyok tényleg ennek a lehetséges okára.

2016. jan. 16. 23:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Hol írt olyat, hogy bele van esve?

2016. jan. 17. 01:32
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
7-es, most, hogy a kényszerbetegséget fogyatékosságnak nevezted, még engem is megsértettél.
2016. jan. 17. 07:03
 13/23 A kérdező kommentje:
#10 nem azért nem az az első gondolatom mert bele vagyok esve (nem vagyok), hanem azért mert ismerem. De igazából nem fogom neked ezt itt bizonygatni.
2016. jan. 17. 10:53
 14/23 A kérdező kommentje:
Ja és nem, nekem nem ez lenne az első gondolatom, bár elég egyszerű lenne a te világodban élni ahol mindenkit lerendezhetsz azzal hogy fogyatékos.
2016. jan. 17. 11:50
 15/23 A kérdező kommentje:
És bárkit aki nem úgy gondolkodik mint te lerendezhetsz azzal hogy bele van esve.
2016. jan. 17. 11:59
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Juj, de felhúztad magad. Már a második vagyok, akit jól kiosztasz, egy olyan lány miatt, aki habókosan viselkedik, ezt te is látod, te sem érted hogy miért, te is idegeneket kérdezel, mert felmentést akarsz találni a kis lökött libának, akkor valahol legbelül te is érzed, hogy nem százas a csaj... de aki ezt szóvá teszi, azt próbálod megalázni. Még szerencse, hogy nem vagy beleesve, te méregzsák vagy, ő kettyós, gyönyörű pár lennétek 🤔
2016. jan. 17. 13:54
 17/23 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a kérdező semmi ilyet nem csinált, és az meg jogos, hogy valaki próbál magyarázatot találni egy amúgy más tekintetben szimpatikus illető viselkedésére, ez nem hiszem, hogy átlagtólé eltérő lenne.
2016. jan. 17. 15:10
 18/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom miből szűrted le hogy felhúztam magam, nem kell engem félteni már megszoktam hogy retardáltak az emberek és fel se tűnik. Szerintem én tárgyilagosan válaszoltam, csak rávilágítottam az alap logikai hibáidra és arra hogy én ismerem, tehát ahogy az utolsó is mondta egyébként normális. Te rám akarod vetíteni a dühödet, én nem próbáltam senkit megalázni, tudom hogy nem tudod elfogadni hogy nem tudsz gondolkodni ezért inkább dühös leszel hogy elhárítsd. Igazából magasról lesz@rom a lelkivilágod, én csak a válaszaidat értékeltem.

Továbbra is várom az olyan válaszolók válaszait akik nem gondolják hogy jobban ismerik az életem mint én.

2016. jan. 17. 15:52
 19/23 anonim ***** válasza:

"Nem tudom miből szűrted le hogy felhúztam magam"

Egymás után három rövid választ írtál nekem. Olyan ideges lettél, hogy elküldted az elsőt, majd még egyet, majd még egy harmadikat is. Ilyet nyugodt ember nem csinál, vagy összeszedi a gondolatait es egyben leírja amit akar, vagy legyint, hogy "elfelejtettem ezt is odaírni, de mindegy, nem olysn fontos" Csakhogy neked NAGYON fontos volt sértegetni, ezért utánaküldted.

"nem kell engem félteni már megszoktam hogy retardáltak az emberek és fel se tűnik"

Ezért hiszed azt, hogy a görnyedős csajszika nem dilinyós? Mert már megszoktad a környezetedben az ilyeneket? Honnan írsz, pszichiátriáról?

"Szerintem én tárgyilagosan válaszoltam"

Kinek? Annak a válaszolónak, akinek azt írtad, hogy "nálad biztos okosabb" vagy nekem, akit retardáltoztál? Nézd már meg a tárgyilagos szó jelentését. Indulatosan vagdalkozol itt mindenkinek.

"csak rávilágítottam az alap logikai hibáidra és arra hogy én ismerem, tehát ahogy az utolsó is mondta egyébként normális."

Keresed itt a mentségeket a csajnak, de ez: "ok nélkül előrehajol, összegörnyedt pózba helyezi magát, az arca nem is látszik a nagy hajától, ezt kínos időtartamokig folytatja és hiába kérdezzük mi a probléma nem válaszol" ez nem egy normális ember viselkedése. Ha normális dolog lenne, nem írtál volna ki kérdést róla.

"Te rám akarod vetíteni a dühödet"

Milyen dühömet? Jól szórakozom. Ellentétben veled, aki egyre támadóbb.

"én nem próbáltam senkit megalázni"

Olvass vissza. Retardáltozol itt mindenkit, aki a szívszerelmedet -szerinted- megsérti.

"tudom hogy nem tudod elfogadni hogy nem tudsz gondolkodni"

Ezt sem sértésnek, alázásnak szántad, ugye?

"Igazából magasról lesz@rom a lelkivilágod, én csak a válaszaidat értékeltem."

Egy újabb tárgyilagos, nem sértésnek szánt mondat, egy higgadt úriembertől.

"Továbbra is várom az olyan válaszolók válaszait akik nem gondolják hogy jobban ismerik az életem mint én."

Na azt várhatod. A csaj nem egészen normális, ennél valószínűbb válasz nincs, ezt pedig már megírtuk, többen is. Tárgyilagos, nyugodt estét kívánok neked.

2016. jan. 17. 18:07
 20/23 A kérdező kommentje:
Cool story mate ;)
2016. jan. 17. 18:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!